ICV-EUiA-l’Esquerra Plural de Cornellà condemna els cartells xenòfobs del PP

Imprimeix

Arnau Funes: “Manifesten un pensament xenòfob que des de l’Esquerra Plural tenim l’obligació de combatre per tal de conservar i millorar la convivència a la ciutat, en lloc de fomentar el xoc i l’enfrontament entre cultures”.

La candidatura de l’Esquerra Plural de Cornellà, encapçalada per Arnau Funes, ha fet públic un comunicat en què condemnen enèrgicament la utilització que el PP de la ciutat està fent durant la present campanya envers el col·lectiu immigrant.

El manifest que ha fet públic la candidatura d’ICV-EUiA-l’Esquerra Plural posa de manifest per una banda “la tradicional acollida que la ciutat de Cornellà ha ofert a la població nouvinguda de la ciutat, com a ciutat acollidora que s’ha construït fruit de l’arribada i el mestissatge entre diverses cultures”, explica Funes. Que afegeix “un patrimoni multicultural que s’ha de potenciar i que ha de créixer sobre el respecte els valors democràtics de respecte a la diversitat.”

“Els cartells que el PP ha escampat en els darrers dies a la ciutat, juntament amb les manifestacions públiques que està realitzant durant la present campanya, manifesten un pensament xenòfob que des de l’Esquerra Plural tenim l’obligació de combatre per tal de conservar i millorar la convivència a la ciutat, en lloc de fomentar el xoc i l’enfrontament entre cultures”, afegeix. És per això, “que exigim al PP de la ciutat la immediata retirada d’aquesta publicitat que incita a l’odi i a l’enfrontament entre ciutadans de la ciutat, basada en estereotips i creences gens pròpies de la responsabilitat i el respecte que s’exigeix als líders polítics de qualsevol comunitat”, ha expressat Arnau Funes en relació al manifest fet públic. 

Des d'ICV-EUiA-EP de Cornellà es demana que el 24 de maig la gent no voti racisme i xenofònbia i voti forces políques que fan propostes i no normalitzen ni el racisme ni la xenofòbia.

Redacció / Foto: ICV-EUiA-EP