El PSC de Molins vol construir un alberg social públic per a persones sense sostre

També lluitarà “per l’arribada de la llar d’avis a la vila i aprofundir en els programes socials fets fins ara al govern municipal”, explica Xavi Paz, candidat socialista.

El candidat socialista a l’alcaldia de Molins de Rei, Xavi Paz, ha presentat les seves propostes en matèria de polítiques socials, habitatge i gent gran. Els socialistes proposen la “construcció d’un hostal social per tal d’oferir un sostre a les persones que es quedin sense res”. Aquest nou equipament es faria “buscant el consens de la resta de formacions polítiques en el debat sobre el pla d’Equipaments que ha de fer-se el 2015” i, per al PSC, “no hauria de fer-se en un edifici de nova construcció”.

Paz s’ha compromès a seguir lluitant per poder aconseguir la construcció d’una nova llar d’avis. “Molins de Rei continua tenint aquesta necessitat perquè actualment hi ha 82 places en llista d’espera”. “Queda del tot justificat allò que es va planificar en el seu moment” ha indicat el candidat del PSC davant del solar on ha d’estar situada aquesta llar d’avis, just al costat del Centre d’Atenció Primària. Pensant en la tercera edat, Paz vol fer un pla integral de la vellesa per “fer una diagnosi de la situació de la gent gran a Molins de Rei.”

D’altra banda, Paz ha posat de relleu la importància de “la construcció del nou Barri de Les Guardioles on més de la meitat de l’habitatge és de titularitat pública” i vol “potenciar la feina de l’Oficina Local d’Habitatge.”

A més, els socialistes volen seguir treballant des del “Consell de Seguiment de la Crisi Econòmica i la Taula Local d’Habitatge per construir un nou pacte contra la pobresa a Molins de Rei”. “Hem de posar tots els recursos per evitar que cap persona es quedi despenjada de la nostra societat”, ha assegurat.

Per al PSC Molins de Rei la política social és “l’eina que tenim per garantir a tothom l’accés als serveis municipals i a una vida digna i el millor instrument per lluitar per la igualtat social”. Xavi Paz ha denunciat que durant aquesta legislatura Molins de Rei ha estat “orfe de la Generalitat de Catalunya en serveis socials.”

Tot i això, Paz ha deixat clar que “sense triomfalismes des de l’Ajuntament hem suplert les mancances de la Generalitat” a la vegada que s’han creat “nous programes” com les beques educatives per estudis postobligatoris, els programes de beques esportives o els ajuts a l’IBI i la taxa d’escombraries o la col·laboració amb el tercer sector per fer el Centre de Suport a les famílies amb la Creu Roja.

Redacció / Foto: PSC Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix