Xavi Paz anuncia que farà públic el seu patrimoni personal

El candidat a l’alcaldia del PSC a Molins de Rei també explicarà el cost de la campanya electoral un cop finalitzada.

El candidat del PSC a l’alcaldia de Molins de Rei, Xavi Paz, complirà el seu compromís adquirit durant la campanya electoral del 2011 de fer públic el seu patrimoni personal al final de la legislatura. A més, coincidint amb l’inici de la campanya, el PSC de Molins de Rei també s’ha compromès a fer públic el cost de la campanya electoral un cop finalitzada.

“El 2011 vaig ser l’únic candidat que vaig publicar el meu patrimoni personal i ara ho torno a fer tal com em vaig comprometre”, va indicar Xavi Paz durant l’acte d’inici de la campanya electoral al municipi baixllobregatí, afirmant que “us convido a veure el meu patrimoni després de quatre anys de dedicació exclusiva fent possible en canvi a Molins de Rei.”

L’acte d’inici de campanya es va celebrar al carrer Riera Mariona, la reforma del qual va ser el primer compromís amb la ciutadania fet realitat després d’assumir l’alcaldia de Molins de Rei el 2011. “Després de vuit anys d’un govern amb tres partits (Iniciativa, ERC i CiU), el PSC va obrir el carrer en només sis mesos”, va recordar Xavi Paz.

Redacció / Foto: PSC Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix