ERC de Sant Andreu de la Barca va celebrar el tradicional ERConcert

Van participar Los Sobraos i el DJ Chette en un acte que va aplegar unes 700 persones.

ERC-SAB va celebrar el passat divendres 8 de maig el seu tradicional ERConcert. Van actuar el reconegut grup Los Sobraos, amb components de Sant Andreu de la Barca, i el local DJ Aleix Chette.

Tal com va explicar el candidat d’ERC-AM, Jordi Albert, “és una fita el fet de fer un concert amb un grup que a priori no combrega totalment amb totes les nostres idees. Però l’entesa va ser total, en cinc minuts de conversa ens vam posar d’acord” . També va posar èmfasi “en el canvi d’ubicació dels concerts. Es demostra que hi ha diferents espais per repartir les festes. No hem de centralitzar-ho tot”. I malgrat la quantitat de gent que va passar pel concert, un total de 700 persones diferents, “hem de destacar l’absència d’incidents, ha estat tot un èxit de públic malgrat estem en un espai no habitual. La gent ha viscut intensament els concerts i n’ha marxat molt contenta. Nosaltres valorem molt positivament la feina que hem fet. Som un gran equip.”

Los Sobraos celebren aquest any el seu vintè aniversari. I ho han fet iniciant una gira que ha començat amb la seva actuació a Sant Andreu de la Barca (amb la presència de 300 espectadors), on els últims anys, segons ERC, no han actuat per discrepàncies amb l’Ajuntament, que no els ha donat suport. Tot això, malgrat ser un grup molt popular i amb membres del nostre municipi.

D’altra banda, el DJ Aleix Chette és un jove però conegut DJ que ja ha realitzat diverses sessions, tant a Sant Andreu de la Barca com en diferents discoteques. La seva actuació va convocar un nombrós públic jove, que repartit per tota la zona del Parc van arribar als 400 espectadors.

Redacció / Foto: ERC Sant Andreu Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
147

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix