Pere Macias dóna suport a Cornellà al candidat convergent Jordi Rosell

Imprimeix

El portaveu adjunt de CiU al Congrés de Diputats afirma que és el candidat que "s'ocupa dels problemes reals de la gent".

El portaveu adjunt de Convergència i Unió (CiU) al Congrés, Pere Macias, va acompanyar ahir l’alcaldable Jordi Rosell en la presentació de les línies estratègiques del seu programa electoral per a Cornellà de Llobregat. Macias va afirmar en la seva intervenció que, tot i el descrèdit que pateix la política, "hi continua havent persones, com Jordi Rosell, que volen cuidar-se dels problemes reals de la gent". Com a exemple Pere Macias va parlar de la necessària millora dels accessos al camp de l'Espanyol, una de les propostes que s'inclou al programa electoral de CiU a Cornellà.

Jordi Rosell, per la seva banda, va exposar algunes de les propostes del seu programa electoral, com la millora de la neteja de la ciutat, l'increment d'un 20% de la plantilla de la policia municipal, l'aposta per la congelació dels impostos municipals, com l'IBI, i dedicar el 50% del sòl públic edificat a pisos de lloguer. "Volem una ciutat agradable, més cívica i amb serveis de qualitat" va afirmar.

L'acte es va celebrar al Parc Can Mercader en el marc del "Matí de la Infància" que va comptar amb jocs per als més petits i un vermut popular.

Redacció / Foto: CiU