Sánchez-Camacho: “Mas no pot governar d'esquena a la llei i les sentències"

Imprimeix

La presidenta del Partit Popular Català ha participat en un acte a Sant Andreu de la Barca on ha remarcat també que són “una garantia d’una Catalunya plural i bilingüe”.

La presidenta del Partit Popular Català, Alicia Sánchez-Camacho, va demanar ahir al president de la Generalitat, Artur Mas, que "no governi d'esquena a la llei i les sentències". "Que no busqui més excuses, compleixi l'Estat de Dret i garanteixi que Catalunya sigui plural, i que els pares puguin escollir un model educatiu bilingüe per als seus fills", va afegir fent referència a la sentència del Tribunal Suprem que tal com va recordar "estableix que el model educatiu ha de ser en castellà i en català de manera generalitzada, com també ho estableix la Constitució, l'Estatut, i la Llei de Política Lingüística catalana". "Els catalans som gent legal que volem que es compleixi la llei, i el Partit Popular és la garantia d'una Catalunya plural i bilingüe", també va destacar.

En declaracions als mitjans a Sant Andreu de la Barca acompanyada per la candidata del PPC a l'alcaldia de la localitat, Sonia Aranda, la presidenta del PPC va criticar que "CiU i ERC pretenen convertir el 24M en una estafa independentista ignorant els problemes i preocupacions dels veïns". "Mentre altres pensen en l'estelada, nosaltres pensem a solucionar els problemes de la gent", va afegir sentenciant que "en les pròximes eleccions no hi ha una altra opció més responsable que el PP, que és qui ha fet els deures, i que ara no vinguin altres a aprofitar-se de la difícil feina que ha fet el Partit Popular."

Lloa la candidata local

Finalment Sánchez-Camacho es va referir a la candidata del PPC a l'alcaldia de Sant Andreu de la Barca, Sonia Aranda, "una persona seriosa i responsable, que ha fet una gran tasca al PP de la localitat". "El PPC a Sant Andreu de la Barca farà el que necessiten els veïns, que és trobar solucions a problemes com l'atur i l'incivisme, i que hi hagi més seguretat, menys impostos, més neteja, més garantia de convivència i més garantia de democràcia al municipi". I va concloure dient que "a més, el nostre objectiu serà continuar treballant per crear ocupació, crear oportunitats i perquè hi hagi futur, feina i oportunitats per als joves i per als majors de 45 anys, que és la marca del PPC, de Sant Andreu, i el que farà Sonia Aranda.”

Redacció / Foto: PPC