Primer acte de campanya del convergent Joan Ramon Casals a Molins

Va estar acompanyat pel conseller Felip Puig que va recordar que les eleccions del 24 de maig “s’han de jugar i guanyar en clau municipal”.

El candidat de CiU i alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va assegurar en el primer acte de campanya de les eleccions municipals que la col·laboració del món social i de les diferents administracions públiques ha estat fonamental per ajudar les persones que més ho han necessitat aquests anys de crisi econòmica”. Casals va reivindicar la feina feta durant aquests anys al capdavant de l’Ajuntament de Molins de Rei amb la creació del Consell de Seguiment de la Crisi, que ha promogut 66 mesures per ajudar a les famílies que pateixen pobresa energètica, lloguer de pisos socials, beques menjador o convenis amb entitats bancàries per evitar desnonaments”. També s’han realitzat actuacions per fomentar l’ocupació a Molins, i ajudes de suport per emprenedors”. D’aquesta manera s’ha aconseguit, segons CiU, que Molins de Rei sigui el municipi del Baix Llobregat amb més de 20.000 habitants que té l’índex d’atur més baix, un 11.7%, i que en dos anys s’ha reduït un 19.4%.

El candidat de CiU ha estat acompanyat pel conseller d’Empresa i Ocupació i membre del CEN de Convergència, Felip Puig, que ha recordat que aquestes eleccions s’han de jugar i guanyar en clau municipal. I ha instat els ciutadans de Molins de Rei i dels diferents pobles i ciutats de Catalunya a què valorin la tasca feta per la gent de CiU al territori que ha gestionat aquests anys de crisi econòmica pensant en les persones”.

D'altra banda, en la intervenció de Felip Puig va avisar que ara estan sorgint formacions que fan promeses demagògiques i ha demanat a la gent que no s’enganyi perquè l’opció no és entre el més i més, sinó sobre qui gestionarà millor els recursos”. I va recordar que  la gent de Convergència i Unió aportem una perspectiva de transversalitat que altres forces polítiques no incorpora”. Però, el conseller també va demanar fer una anàlisi crítica d’aquests darrers quatre anys i tornar  a situar-nos al centre de la plaça del poble per pactar amb les entitats socials”, per continuar millorant la col·laboració entre administració i societat. D’aquesta manera es podran generar més polítiques socials que ajudaran a millorar els pobles i les ciutats de Catalunya, va explicar el conseller.

En aquesta trobada amb les entitats socials de Molins també hi va assistir el president de la Diputació de Barcelona i alcalde de Martorell, Salvador Esteve, que ha recordat la importància de la col·laboració entre les diputacions, els ajuntaments i la Generalitat de Catalunya per salvar i reforçar el benestar social”. Per aquest motiu, ens hem posat al costat de les administracions locals  i al servei de les polítiques socials per ajudar als ciutadans en aquests anys tan difícils”. Esteve va assegurar que per poder ajudar als ajuntaments aquesta legislatura hem aportat més del doble de la legislatura passada, més de mil milions d’euros per fomentar polítiques contra la crisi econòmica”, va concloure.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix