L’alcaldessa de Collbató cessa al regidor Ramon Ferrer

L’exconvergent ja no era membre de la coalició nacionalista i, per tant, no formava part del pacte PSC-CiU i, a més, actualment és alcaldable per la Candidatura Cívica per Collbató.

Segons informa l’Ajuntament de Collbató, l'exregidor de CiU, Ramon Ferrer, ha estat cessat dels seus càrrecs de responsabilitat de govern per un decret de l'alcaldessa, Ana Úbeda. Cal recordar que Ferrer que ja no era membre de la coalició nacionalista i per tant no formava part del pacte PSC-CiU, ara és alcaldable per la Candidatura Cívica per Collbató (CCC).

Segons ha manifestat l'alcaldessa Ana Úbeda a La Bústia, "jo hauria preferit esperar 15 dies i no fer el decret, però CiU ha pressionat molt perquè prengués la decisió", evitant així un trencament del pacte entre ambdós partits que tenien des d'inici de legislatura.

Les fins ara responsabilitats al consistori municipal que tenia Ferrer fins ara, com la de Promoció Econòmica, Turisme, Comerç, Organització Interna, Territori i Urbanisme i la primera tinença d'alcaldia, passa a assumir-ho la regidora de CiU Mercè Dedeu. D'altra banda, la regidora del PSC, Concepció Alsina, ha estat designada membre integrant de la Junta de Govern i Tresorera.

Redacció / Foto: La Bústia

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix