Cornellà en Comú inicia la campanya electoral amb força

Imprimeix

Durant els pròxims dies té una agenda farcida d’actes polítics arreu del municipi baixllobregatí.

Cornellà en Comú-Crida per Cornellà, la candidatura popular municipalista de Cornellà, ja ha iniciat les seves accions a peu de carrer, així com actes de campanya, amb l’objectiu de presentar la seva candidatura a tots els cornellanencs i cornellanenques.

Ahir dijous es donarà per començada la campanya electoral, amb la típica penjada de cartells. L’acte popular va ser a l’avinguda Salvador Allende, al costat de la Torre la Miranda, pel simbolisme d'Allende i la Unitat Popular.

Divendres 8 de maig des de les 6.00h del matí es penjarà la primera tongada de cartells, com la resta dels dies següents, amb el suport de tots els voluntaris i voluntàries. A la tarda començaran els actes d’inici de campanya a la Plaça Catalunya a les 19h. La candidatura popular comptarà amb la presència dels convidats Arcadi Oliveras (Procés Constituent), Toni Ribas (Equo) i Andrés Bódalo (SAT).

Dijous 14 de maig a les 19h tindrà lloc al Patronat de Cornellà un acte molt especial amb els honorables candidats Mamen Fernández, Julián García i Frederic Prieto, elegits en assemblea general pel seu activisme polític i trajectòria a la nostra ciutat. Ells tanquen la llista de Cornellà en Comú–Crida per Cornellà, i la seva implicació amb el programa polític és indiscutible.

Dissabte 16 de maig Cornellà en Comú–Crida per Cornellà realitzarà un altre acte popular a les 19h a la Plaça Catalunya. En aquesta ocasió, comptarà amb la presència i intervencions dels convidats Teresa Rodríguez (Podemos Andalusia) i del metge, sociòleg i politòleg Vicenç Navarro.

Divendres 22 de maig tindrà lloc el sopar i l’acte final de campanya amb David Fernández (CUP) al col·legi Areny, des de les 19h. Tots els candidats i candidates de Cornellà en Comú–Crida per Cornellà demanaran per últim cop el vot de confiança pel canvi a Cornellà, vers una societat més solidària, humana i compromesa amb les necessitats de la nostra ciutat. Tot conclourà a les 24h amb la penjada final de cartells de campanya.

Instal·lació de carpes informatives:

-       9 de maig de 10h a 14h Plaça Sant Ildefons.

-       12 de maig de 10h a 14h Plaça Francesc Macià.

-       14 de maig de 10h a 14h Plaça Sant Ildefons.

-       16 de maig de 10h a 14h Plaça de la Sardana.

-       17 de maig de 10h a 14h Plaça Catalunya i Can Mercader.

-       19 de maig de 17h a 20h Plaça Pallars.

-       20 de maig de 17h a 20h Esplanada Splau.

-       21 de maig de 17h a 20h Plaça Renfe.

Redacció / Foto: Cornellà en Comú