Sánchez-Camacho: “Algunos volen sortir al balcó de l’ajuntament per declarar la independència”

Imprimeix

La presidenta del partit Popular Català va acompanyar a Sergio García en la presentació del candidat a l’alcaldia de Viladecans.

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, va manifestar durant l’acte de presentació del candidat del PPC a l’alcaldia de Viladecans, Sergi García, que “alguns volen sortir a la balconada de l'ajuntament a declarar la independència, nosaltres sortim al carrer a oferir solucions”. Així es va referir a CiU i ERC, segons Camacho, pretenen utilitzar la campanya municipal com a avantsala d'unes autonòmiques "ignorant els problemes dels veïns i utilitzant-los per interessos partidistes”. “Jo no vull un alcalde preocupat més per acontentar a Artur Mes que per servir als seus veïns."

Sánchez-Camacho també va afirmar durant la seva intervenció Sergio García és “un treballador incansable al servei dels seus veïns”. “Sergio és una persona amb les idees clares, un polític seriós i honrat, que també defensa en el Parlament els interessos de la gent de Viladecans i del Baix Llobregat”, va afegir. Per acabar va destacar que “mentre alguns pretenen dividir a la societat buscant enemics exteriors, el nostre enemic és l'atur, la crisi i la corrupció.”

Redacció / Foto: PPC