Convergència i Unió presenta el seu programa electoral a Gavà

Imprimeix

El programa recull les aportacions que la ciutadania ha fet arribar a la CiU a través de la campanya Connecta amb Ramon Castellano, el seu cap de llista.

L’alcaldable de Convergència i Unió a les pròximes municipals del 24 de maig i actual portaveu de CiU a l’Ajuntament de Gavà, Ramon Castellano, va presentar el programa electoral. Castellano va definir el seu programa com un conjunt de propostes per governar la ciutat els pròxims 4 anys basat en dues línies. D’una banda recull el disseny de ciutat amb els serveis que s’han de donar a la ciutadania d’acord al concepte de societat de Convergència i Unió i, d’altra recull les propostes que la ciutadania ens ha fet arribar a través de la campanya Connecta amb Ramon Castellano”.

Per al líder de CiU no es tracta d’un programa absolutament tancat, ja que Gavà i la societat evolucionen constantment i les realitats canvien, però sí que és el full de ruta de Convergència i Unió per Gavà". Castellano va presentar fa uns dies la seva llista, una candidatura que va definir com “capacitada, il·lusionada i preparada per fer el salt al govern de Gavà."

Redacció / Foto: CiU Gavà