El PSC de Cornellà presenta la seva campanya per a les eleccions municipals

Imprimeix

Es basa en la proximitat i s'estructura en set eixos, i comptarà amb la “Carpa del Candidat” per explicar el nou projecte de ciutat.

El PSC de Cornellà ha presentat la seva campanya per a les pròximes eleccions municipals que sota l’eslògan “ara, Cornellà”. La formació d’esquerres busca la proximitat, el tracte directe amb els ciutadans, “el mirar a la cara a les persones per explicar el seu nou projecte de ciutat i adquirir així, un nou compromís amb els veïns i veïnes del municipi”. Per fer-ho comptaran amb un sol acte polític el dijous 7 de maig, la resta de la campanya ho faran a través de la “Carpa del Candidat”, que s’anirà desplaçant per diferents barris de la ciutat baixllobregatina.

Campanya austera

Les novetats també es troben en els materials de difusió que s’han reduït considerablement respecte a les últimes eleccions municipals, seguint criteris d’austeritat. A més, s’han descartat les tradicionals banderoles i s’ha optat per pancartes amb els eixos del programa electoral i garlandes amb el perfil del candidat, amb l’objectiu de buscar la diferència i captar l’atenció del votant, a part de suposar un estalvi econòmic.

Programa

Amb aquests elements i la seva presència constant al carrer, els socialistes donaran a conèixer el seu programa que s’estructura en set eixos: +educació i futur, +natura i cultura, +ocupació i futur, garantia i compromís, +igualtat i dignitat, +convivència i seguretat i perquè ningú es quedi enrere.

Entre les seves propostes destaquen projectes per continuar transformant la ciutat tant a nivell urbanístic, “amb un nou concepte de municipi on la natura s’incorpora al teixit urbà” com a nivell de gestió, “on la col·laboració, opinió i participació dels ciutadans i ciutadanes té un paper destacat”. A més, el partit també ha inclòs projectes que donen continuïtat a la gestió realitzada per la formació al capdavant de l’ajuntament com l’aposta per l’educació i la cultura "com a eines bàsiques per poder afrontar el futur, la creació de nous plans per ajudar a les persones més desfavorides i afectades per la crisi i noves iniciatives per mantenir l’espai públic i garantir la seguretat."

Redacció / Foto: PSC Cornellà