Margi Gual presenta les seves propostes per a les eleccions municipals

Imprimeix

La cap de llista d’ICV-EUiA de Sant Joan Despí va estar acompanyada per més de 200 persones en un acte que es va fer a l’Auditori Mercè Rodoreda.

Més de 200 persones van acompanyar a la Margi Gual i a tota la candidatura d’ICV-EUiA en l'acte de presentació que es va celebrar a l'Auditori Mercè Rodoreda. Un acte que va comptar amb la presència de Joan Josep Nuet, coordinador nacional d'EUiA i diputat al Congrés i Joan Herrera, coordinador nacional d'ICV i president del grup de la coalició al Parlament de Catalunya.

En les seves intervencions van destacar la coalició com a força municipalista que sempre ha estat al costat de la gent, defensant els seus drets i el seu patrimoni, que són els serveis públics com l'educació i la sanitat.

Al llarg de l'acte diferents candidates i candidats van anar intervenint per expressar el seu compromís amb la ciutat i la voluntat de canviar les coses fent propostes de medi ambient, sostenibilitat i transport; en participació ciutadana i transparència en la informació; en defensa dels drets de la diversitat per raó d'origen, de religió, d'orientació sexual; en propostes per a la lluita contra l'atur, el desenvolupament d'una economia verda i social i la reactivació del comerç així com tot el compromís a seguir treballant en totes les accions necessàries perdonar suport a les famílies que estan en situació econòmica greu.

Margi Gual, la cap de llista, va destacar en la seva intervenció el fet que la coalició d'ICV-EUiA vol "construir un govern d'esquerres de debò, més plural i amb un lideratge renovat... amb un model de ciutat que fins ara ha estat basat en la pedra i que per a nosaltres no és suficient. Perquè volem una ciutat que, a més de bonica, també tingui en compte que cal millorar l'equitat i la qualitat de vida de les persones, perquè cal fer una planificació de futur amb un model compartit i participat. Volem una ciutat inclusiva,  ben tramada urbanística i socialment."

Redacció / Foto: Juani Cano