Margi Gual presenta les seves propostes per a les eleccions municipals

La cap de llista d’ICV-EUiA de Sant Joan Despí va estar acompanyada per més de 200 persones en un acte que es va fer a l’Auditori Mercè Rodoreda.

Més de 200 persones van acompanyar a la Margi Gual i a tota la candidatura d’ICV-EUiA en l'acte de presentació que es va celebrar a l'Auditori Mercè Rodoreda. Un acte que va comptar amb la presència de Joan Josep Nuet, coordinador nacional d'EUiA i diputat al Congrés i Joan Herrera, coordinador nacional d'ICV i president del grup de la coalició al Parlament de Catalunya.

En les seves intervencions van destacar la coalició com a força municipalista que sempre ha estat al costat de la gent, defensant els seus drets i el seu patrimoni, que són els serveis públics com l'educació i la sanitat.

Al llarg de l'acte diferents candidates i candidats van anar intervenint per expressar el seu compromís amb la ciutat i la voluntat de canviar les coses fent propostes de medi ambient, sostenibilitat i transport; en participació ciutadana i transparència en la informació; en defensa dels drets de la diversitat per raó d'origen, de religió, d'orientació sexual; en propostes per a la lluita contra l'atur, el desenvolupament d'una economia verda i social i la reactivació del comerç així com tot el compromís a seguir treballant en totes les accions necessàries perdonar suport a les famílies que estan en situació econòmica greu.

Margi Gual, la cap de llista, va destacar en la seva intervenció el fet que la coalició d'ICV-EUiA vol "construir un govern d'esquerres de debò, més plural i amb un lideratge renovat... amb un model de ciutat que fins ara ha estat basat en la pedra i que per a nosaltres no és suficient. Perquè volem una ciutat que, a més de bonica, també tingui en compte que cal millorar l'equitat i la qualitat de vida de les persones, perquè cal fer una planificació de futur amb un model compartit i participat. Volem una ciutat inclusiva,  ben tramada urbanística i socialment."

Redacció / Foto: Juani Cano

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix