Més de 500 persones fan costat a Antonio Poveda en la seva presentació

Imprimeix

El candidat socialista va parlar del present i del futur de la seva ciutat en un acte que es va celebrar al Centre Mercè Rodoreda.

El Centre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí va ser l’escenari de la presentació de la candidatura socialista a les pròximes eleccions municipals encapçalades per l’actual alcalde i aspirant a la reelecció, Antonio Poveda.

Poveda, en la seva intervenció, va assegurar que per ella, la política "no és una finalitat per sí mateixa, és actuar, traduir els valors i les idees en accions, treballant en equip amb i per les persones". En aquest sentit va parlar dels compromisos assolits durant la darrera legislatura en la qual s'ha treballat per què "tots els barris tinguin la mateixa qualitat de l'espai i els serveis públics, fent de Sant Joan Despí una ciutat vertebrada i cohesionada."

Projectes futurs

El candidat també va explicar als presents els projectes de futurs, alguns a curt termini, per a la pròxima legislatura com la remodelació del barri de les Begudes, o d'alguns dels espais de la ciutat, i d'altes a més llarg termini com l'allargament de l'avinguda diagonal fins a Sant Joan Despí, "un projecte pel qual ja hem demanat la redacció del projecte i que suposarà més qualitat de vida, més zones verdes, més habitatge i més ocupació."

"El meu projecte és el d'una esquerra moderna, d'una esquerra progressista, oberta a la societat civil, que està basada en la llibertat i la igualtat. Una esquerra que creu i defensa la lluita contra la discriminació, sigui del tipus que sigui, i la defensa de la igualtat d'oportunitats perquè creiem i defensem la justícia social" va dir també el candidat.

Reactivació econòmica

En aquest sentit Poveda va marcar l'ocupació, potenciar l'emprenedoria i donar suport el comerç i reactivar l'activitat econòmica com a principal preocupació dels i les socialistes doncs "l'atur és la primera desigualtat". També l'educació i la formació al llarg de la vida, l'habitatge per a tothom, la seguretat, la cura dels espais comuns, l'accessibilitat, el foment de l'esport, el suport a la cultura, l'atenció a la Gent Gran, el medi ambient i com a senya d'identitat socialista, el treballar per garantir els drets fonamentals de les persones", van ser també algunes de les prioritats que va destacar Poveda.

El candidat, que va anunciar que durant les pròximes setmanes es presentarà el programa electoral del PSC al municipi, va finalitzar el seu discurs amb el "compromís actiu a favor de Sant Joan Despí, que vol avançar sense deixar a ningú al darrere, un Sant Joan Despí més just, més cohesionat i més solidari" i agraint als presents "el vostre coratge i, sobretot, sapigueu que podeu comptar amb mi."

Redacció / Foto: PSC Sant Joan Despí