CiU i ERC presenten les llistes i els seus programes a Olesa

Les dues formacions nacionalistes van celebrar els seus respectius actes aquest cap de setmana.

Amb l’objectiu d’acostar l’Ajuntament a les persones, barris i entitats i augmentar el parc d’empreses d’Olesa es va presentar la candidatura de Convergència i Unió a les eleccions del pròxim 24 de maig. L’acte ha comptat amb la presència de Jordi Turull, portaveu del grup parlamentari de CiU al Parlament de Catalunya. Mercè Jou, candidata a les eleccions, va recalcar en la seva intervenció una proposta ja anunciada com és la creació del regidor de barri. Jou va aprofitar per dir que “l’actual equip de govern només es preocupa pel Casc Antic i el Centre de la Vila no actuant a la resta dels barris”. D’aquesta manera una de les grans prioritats és el benestar de les persones i per això una de les promeses és “atraure l’arribada d’empreses al municipi per augmentar l’ocupació” i, mentrestant, “estar al costat de les persones que es trobin a l’atur”. També creu que “cal solucionar la problemàtica al Mercat Municipal.”

D’altra banda, el vestíbul de la Casa de Cultura va ser escenari de la presentació d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). A través de la seva cap de llista, Mireia Monfort, es va presentar la llista electoral. L’alcaldable va marcar les principals directrius d’un programa electoral on han demanat la confiança i implicació dels olesans i olesanes. Per Monfort “no fer una consulta per cobrir l’expedient” sinó “repartir la presa de decisions i posar en valor la feina de les entitats”. Treballar per millorar el municipi en aquells aspectes que creuen que no s’ha aconseguit com el Mercat Municipal on consideren que l’actual equip de govern ha empitjorat una situació que ja s’arrossegava. Monfort també creu que cal “donar a conèixer el patrimoni des del riu a la muntanya” amb la creació d’una Oficina de Turisme i accions coordinades amb entitats supramunicipals. Sobre la llista que presenta a les municipals la candidata va dir en la seva intervenció que és “un equip humà honest, independentista, cohesionat, sostenible, preparat, emprenedor i innovador.”

Redacció / Foto: ERC Olesa

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix