L’Esquerra Plural de Cornellà es va presentar ahir al Patronat

Imprimeix

Va donar a conèixer la imatge de campanya i el vídeo de les principals propostes del seu programa electoral així com de la candidatura que la formen ICV, EUiA i Moviment d’Esquerres.

En un acte públic celebrat al Patronat Cultural de Cornellà ahir divendres 24 d’abril, es va presentar la candidatura municipal configurada per gent d’ICV, d’EUiA, de Moviment d’Esquerres i gent independent. En l’acte es va mostrar la imatge de campanya i un vídeo de presentació tant de la candidatura com de les idees principals de campanya.

En la seva intervenció final, l’actual regidor i candidat, Arnau Funes va agrair a les vint-i-vuit persones el seu esforç i compromís i va explicar que “tenim una candidatura jove i renovada i plena de gent honesta i compromesa que estima la seva ciutat. Gent implicada en un moment convuls de crisi social i política, amb amplitud de visions i sensibilitats. Gent de diferents espais polítics però d’Esquerres. Gent que són avui referents ciutadans.”

D’altra banda, l’alcaldable va assegurar que “aquí hi ha moltes hores de temps lliure destinades al treball social i comunitari. Moltes hores de defensa de l'Educació, la Sanitat o el Dret a l'habitatge. Aquí hi ha moltes hores construint ciutadania, construint entitat culturals, esportives, de cooperació, de lluita contra la pobresa. Ningú ens ha d’explicar que necessita Cornellà, som gent amb experiència, capacitat i energia. Gent que viu la ciutat i la coneix.”

I va finalitzar la seva intervenció davant d’un nombrós públic dient que “tenim un compromís polític i ètic amb Cornellà, amb noves, innovadores i rigoroses propostes i amb noves maneres d’entendre i de fer política. Noves propostes i noves maneres de fer. El nostre lema: Cap protesta sense proposta. Estem per acompanyar les lluites, no per substituir-les. Tenim propostes per fer una Cornellà més justa, més democràtica, més sostenible”. “Venim a sumar, a guanyar i a governar Cornellà!” va remarcar Funes.

A l’acte van assistir Joan Herrera i Joan Mena, diputats al Parlament de Catalunya.

Redacció / Foto: ICV-EUiA