El PSC Esplugues presenta la llista electoral de les Municipals

Pilar Díaz, actual alcaldessa i candidata a la reelecció, va ser l'encarregada de donar a conèixer l'equip de persones que l'acompanyen en la candidatura socialista.

Al voltant de les 400 persones es van donar cita en un dinar popular per organitzat per al PSC Esplugues per a presentar la candidatura a les pròximes eleccions municipals, on Pilar Díaz, actual alcaldessa del municipi baixllobregatí, es presenta a la reelecció com a cap de llista.

En la seva intervenció, Díaz, va posar de relleu que es tracta "d'un conjunt de persones que representen fidelment la pluralitat de la societat Espluguina. Una llista igualitària d’onze dones i deu homes. Persones implicades en la seva ciutat a través de la participació en diferents àmbits com l'econòmic, social, esportiu, cultural, veïnal o comercial, entre d'altres. Persones il·lusionades i motivades i amb plena vocació de servei públic que treballarem per millorar la nostra estimada Esplugues i la vida de tots i totes els que vivim en ella. Persones compromeses amb els valors de la justícia social, la igualtat, la llibertat i la solidaritat. Persones humils i honestes. Un gran equip, preparat i amb experiència, al servei de la ciutadania."


En el seu discurs, l'actual alcaldessa també va analitzar el que hem fet, i el molt que queda per fer. Especialment va destacar la importància que Esplugues vetlli perquè la sortida de la crisi es faci de forma inclusiva; sense que ningú quedi fora. Pilar Díaz va fer valdre la tasca feta per l'Ajuntament, en col·laboració amb la ciutadania, durant "aquests quatre anys complicats, plantant cara a la crisi i a les retallades de la dreta en matèria social", en referència tant al govern del PP de Rajoy com el de CiU d'Artur Mas. "Hem treballat pel que realment importa, per donar resposta als problemes reals, als problemes en els quals tenim competència i en els que no, perquè tots són de la nostra incumbència", va dir, posant com a exemple la creació de l'Oficina Local d'Habitatge per evitar desnonaments e impagaments dels serveis bàsics de llum, aigua i gas.Diaz va afegir que "no sortirem del tot de la crisi mentre hi hagi una persona buscant feina o amb necessitats". Per això, s'ha compromès a governar "per sortir de la crisi de manera inclusiva", sense deixar exclòs a ningú.


A més, la candidata va presentar els principals eixos del programa per a les eleccions: ocupació, economia i talent; benestar de les persones; impuls al teixit associatiu; transformació de la ciutat; i regeneració democràtica i transparència.

Altres actes electorals

L'alcalde i candidat del PSC a l'alcaldia de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, presentarà aquest divendres, 24 d'abril (21 h), a la sala municipal de l'Ateneu la candidatura per aquestes eleccions municipals i els eixos principals del programa electoral. Serà en el marc del tradicional sopar-presentació, que acollirà més de 200 persones.

D’altra banda, també aquest divendres 24 d’abril a les 19 hores a l’Auditori del Cèntric Espai Cultural, tindrà lloc la presentació pública del programa electoral socialista del Prat per a les municipals 2015 encapçalat per al seu cap de llista Juan Pedro Pérez. L’acte comptarà amb la participació de l’eurodiputat socialista Javi López.

Marçal Fontanals / Foto: PSC Esplugues

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
103

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix