Movem Martorell presenta al carrer la seva candidatura a les Municipals

Imprimeix

La nova formació local està formada per diferents moviments socials i partits locals com ICV, EUiA, CUP, Martorell Viu, Iaioflautes, Procés Constituent i Plataforma Moviment Social de Martorell en defensa dels serveis públics.

El pont sobre el riu Anoia va ser l’escenari de la presentació de la nova formació política local, Movem Martorell, que va comptar amb la presència de prop de 150 persones. Un acte que, a més de donar a conèixer els integrants de la candidatura, també es va presentar el seu programa electoral de cara a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig. Segons Movem Martorell “es consolida com a candidatura de confluència entre partits i moviments socials”. Durant la seva intervenció, el candidat a l’alcaldia, Jose Simón, va assegurar que “no ens esperàvem una rebuda tan positiva per part de la ciutadania. Ha estat una iniciativa arriscada pels problemes logístics que comporta, però estem en un moment històric a la nostra vila i estar a l’altura vol dir ser valents i apostar per noves formes de fer política”. José Simón també va afirmar que “estem davant d'un moment històric, cal construir un Martorell més democràtic, viu i sense interessos personals. És hora de prendre la paraula per la fi de la vella política.”

En els tres eixos principals presentats per Jose Simón (ICV), l’Àngels Cardona, militant de l’esquerra independentista de Martorell (CUP) i Ricard Sànchez, membre de l’entitat ecologista Martorell Viu, es comprometen a “fer política des de baix, no des d’un despatx. Obrir finestres, retre comptes, crear debat, consultar la ciutadania i tenir un diàleg fluid amb les entitats". Cardona va explicar en la seva intervenció que “molt especial el lloc escollit pel seu significat. Allà vam vèncer la C-243”, i va posar en relleu la importància de les propostes mediambientals, especialment adreçades a valorar el patrimoni natural únic de Martorell: “El riu, al costat del qual hem escollit presentar-nos, s’ha de respectar i s’ha de gaudir. És un espai comú fantàstic, que pot ser veritablement educatiu i lúdic. Per això l’hem de protegir i no cedir davant projectes que pretenen destrossar-lo.”

Redacció / Foto: Movem Martorell