ERC Cornellà celebra el Sopar de la República amb Joan Puigcercós

Imprimeix

L’acte va servir també perquè Raquel Albiol, alcaldable per la formació republicana, presentés als militants la candidatura.

Amb motiu del 84è aniversari de la proclamació de la República Catalana per Francesc Macià, la secció local d’ERC de Cornellà de Llobregat va celebrar el Sopar de la República, que va comptar amb més de cinquanta persones. L’acte, que va tenir lloc al Patronat Cultural i Recreatiu de Cornellà, va ser presentat per Carles Alemany, president d’ERC de Cornellà. Havent sopat, Oriol Torras, candidat a l’alcaldia d’ERC per Esplugues i convidat a l’acte, va intervenir per recordar els valors republicans en el context del Baix Llobregat. Tot seguit va ser el torn de Raquel Albiol, alcaldable d’ERC per Cornellà, que va presentar la candidatura als assistents.

Finalment, Joan Puigcercós, exsecretari general i expresident d’Esquerra Republicana de Catalunya, va recordar l’evolució de l’independentisme i del partit amb una perspectiva històrica, abastant des de la Segona República fins als anys 80 i els darrers temps. Al seu parer,aquests darrers anys “marcaran el futur pròxim de manera determinant en un procés que hauria d’acabar amb la independència de Catalunya, malgrat els impediments diversos del context actual”. L’acte es va cloure amb un nodrit torn de paraules durant el qual els assistents van poder adreçar-se a Joan Puigcercós.

Redacció / Foto: ERC Cornellà