‘Cornellà en Comú’ anuncia sous de 1.945,80 euros per als seus regidors

Imprimeix

La nova formació política local també limitarà els mandats a vuit anys i "serà incompatible amb l'exercici de qualsevol altre càrrec electe".

Cornellà en Comú-Crida per Cornellà exposarà des d’avui les seves diferents propostes de cara a les eleccions municipals. Entre les quals hi ha un límit salarial per als seus regidors que no tindran uns ingressos mensuals superiors a tres salaris mínim interprofessionals, és a dir, un total de 1.945,80 euros. “A més els càrrecs públics no seran una professió sinó un servei públic per la qual cosa hi haurà una limitació de mandats a vuit anys i serà incompatible amb l’exercici de qualsevol altre càrrec electe”, segons explica un comunicat que ha fet arribar a la nostra redacció.

D’altra banda, té previst instal·lat punts informatius als diferents barris de la ciutat per donar a conèixer directament als i les cornellanenques sobre la candidatura i propostes polítiques. (creació d’ocupació, recuperació dels serveis públics, l’estat del deute municipal, etc). Les dates, totes al mes d’abril, són las següents:

-       Dijous 16 i 23 d’abril de 16h a 20h a la Plaça Lluís Companys.

-       Divendres 17 i 24 d’abril de 16h a 20h a la Plaça Catalunya.

-       Dissabte 18 i 25 d’abril de 10'30h a 14h al Mercat de Sant Ildefons.

-       Diumenge 19 i 26 d’abril de 10'30h a 14h a la Plaça de la Sardana i al Parc de Can Mercader.

Redacció / Foto: Cornellà en Comú-Crida per Cornellà