El PSC Molins de Rei presenta una llista electoral encapçalada per Xavi Paz

Els socialistes incorporen persones implicades en entitats esportives, culturals, educatives, socials i moviments veïnals locals “en un equilibri entre renovació i experiència”.

Unes 300 persones es van aplegar al pati del Palau de Molins de Rei per conèixer els integrants de la llista electoral del Partit dels Socialistes de Catalunya a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig. Amb el lema “Molins primer”, les 31 persones que conformen l’equip liderat per Xavi Paz han fet públic el seu compromís de treballar pel municipi donant continuïtat al canvi impulsat pels socialistes fa quatre anys. “És un equip plural, renovat, amb molta empenta i compromès plenament amb Molins de Rei”, ha destacat el candidat socialista.

Integrants

La llista electoral liderada per Xavi Paz conforma un equip format per quatre menors de 30 anys entre els vuit primers de l’equip. Un d’ells és el número 2 de la llista, Pep Puiggarí, regidor des del 2013. Ainoa Garcia, Laia Castellana i Carles Capella són els altres joves que completen l’equip de Paz. A la llista del PSC s’incorpora gent que forma part d’entitats esportives, culturals, educatives i socials. “És un equip amb un equilibri entre renovació i experiència, dono la benvinguda a 15 incorporacions”, ha dit. La representació dels diferents barris de Molins de Rei també queda reflectida, amb representants de diverses associacions veïnals de la vila. Jessica Revestido i Miguel Zaragoza, ocupen els números 3 i 4 de la llista respectivament.

Propostes

D’altra banda, Xavi Paz s’ha compromès a actuar sobre el Palau dels Requesens, així com a reformar el parc de les Palmeres i el passeig Pi i Margall. Entre les altres propostes dels socialistes també destaquen la finalització de la nova Zona Esportiva Ricard Ginebreda i la construcció de la nova biblioteca. “No es tracta de fer cap subhasta electoral, sinó de seguir el bon camí que hem marcat aquests quatre anys”, ha defensat Paz. El socialista ha indicat que el PSC explicarà amb total transparència el que es gasten en campanya i ha convidat a la resta de formacions polítiques a assumir el mateix compromís: “una campanya transparent, honesta, austera i propositiva per aconseguir un Molins de Rei millor i socialment més just.”

Redacció / Foto: PSC Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix