ICV-EUiA Sant Feliu presenta la seva candidatura per a les Municipals

Imprimeix

Segons l'actual alcalde de la ciutat, Jordi San José, “és una llista que combina continuïtat i renovació i que dibuixa un equip de gent compromesa amb la ciutat”.

ICV-EUiA Sant Feliu ha fet públic la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals. Com en anteriors ocasions la majoria de les persones que conformen la llista són independents (tretze candidats i candidates), dotze són d’ICV, quatre d’EUIA i dos de Joves de la Coalició. Jordi San José, actual alcalde de la ciutat baixllobregatina i cap de llista, ha assenyalat que “aquesta és una candidatura que combina continuïtat i renovació (sis dels actuals regidors i regidores es mantenen en els primers llocs de la llista), i que dibuixa un equip de gent, representatiu de la ciutat, compromesa amb aquesta i amb capacitat suficient per continuar treballant per un Sant Feliu a on tot estigui a l’abast de tothom.”

De tots els barris i diferents edats

La llista dels vint-i-un candidats i candidates i vuit suplents, catorze homes i quinze dones, incorpora persones de tota la ciutat, set persones del barri de Can Nadal, cinc de Falguera, tres de Roses Castellbell, cinc de la Salut, cinc de Can Calders, dues de les Grases i tres de Mas Lluí. A més, la llista acull persones de totes les edats, set de menys de trenta-cinc anys, dotze entre trenta-cinc i cinquanta-cinc i dotze de més de cinquanta-cinc, tenint la més jove divuit anys i la més gran noranta-sis.   

El diputat Jaume Bosch, el 21è

El diputat al Parlament de Catalunya i ex regidor de Sant Feliu durant vint-i-quatre anys d’ICV-EUiA, Jaume Bosch, tanca la llista. Bosch va acompanyat, en aquest tancament de llista, de Conxita Fernández, actual regidora de la dona, i de Alejandro Huerga, activista social i membre actiu de la PAH. D'altra banda, la llista de suplents la tanca Pere Codorniu, de 96 anys, que va formar part de la lleva del biberó que va defensar la República a la guerra civil.

  

Candidatura d’ICV-EUiA

1. Jordi San José Buenaventura

2. Lídia Muñoz Cáceres

3. Manel Martínez Díaz

4. M. Cinta Daudé Llopart

5. Manuel Leiva Velázquez

6. Mireia Aldana Llorens

7. Noèlia Fontana i Cànovas

8. Pedro Gómez Jordán

9. Beatriz E. Castaño Correa

10. Sergio Ortiz González

11. Mireia Borrajo Labrador

12. Alberto Vidal Martínez

13. Eva Blanco Vives

14. Pascual Padilla Segura

15. Hajar Nouinou el Harrak

16. José Antonio Moreira Arnáez

17. Laura Aguilera

18. Mari Luz Morales Vacas

19. Alejandro Huerga Barquín

20. Conxita Fernández González

21. Jaume Bosch Mestres

SUPLENTS

José Mª Ortiz Moreno

Antonia Preciado Cerro

Josep Maria Monés

Mireia Ribas Prats

Edu Martín

Carla Gómez Santana

Mercè Fernández

Pere Codorniu


Redacció / Foto: ICV-EUiA