Juanjo Vílchez serà el cap de llista pel Partit Olesà Independent a les Municipals

Imprimeix

Ja va ser l’alcaldable a les darreres eleccions i fa dues legislatures va ocupar càrrec de regidor; mentre que Jessica Fernández es presentarà per Plataforma Per Catalunya.

El Partit Olesà Independent (POI) ha anunciat que el seu alcaldable tornarà a ser Juanjo Vílchez -foto-, que ja va ser el cap de llista a les darreres municipals i, de fet, ja va ocupar el càrrec de regidor fa dues legislatures, després de la renúncia de qui era regidora, Loren Tallon, a mig mandat. Vílchez espera que la formació política local pugui tornar a tenir representació a l’Ajuntament d’Olesa, després de perdre-la en els darrers comicis. L’acte públic de presentació de Juanjo Vílchez com a candidat del POI serà avui dijous, a dos quarts de 8 del vespre, a l’Auditori de la Casa de Cultura.

Canvi al PxC

En un altre ordre de coses, Plataforma per Catalunya (PxC) es tornarà a presentar a les eleccions municipals però amb un nou candidat. L’escollida com a alcaldable és Jessica Fernández, que substituirà, doncs, qui ha estat regidor de PxC durant tot aquest mandat, Francisco Javier Fernández.

Tots els candidats

Ja se sap, per tant, qui són els caps de llista de totes les formacions que de moment han anunciat que es presenten a les eleccions. Pel Bloc Olesà la cap de llista és Pilar Puimedon (que aquest diumenge, a les 6 de la tarda, i a la Casa de Cultura, presentarà la llista electoral i el programa que el Bloc Olesà durà a les eleccions), per CiU, repeteix Mercè Jou; pel PSC l’alcaldable serà Julio Silva; pel PP, José Francisco Ramírez; per PxC, Jessica Fernández; per ERC repeteix Mireia Monfort i pel POI, Juanjo Vílchez. Només falta saber si, després del trencament amb el Bloc Olesà, ICV es torna a presentar a les eleccions municipals.

Redacció / Foto: Arxiu