Joan Galceran serà el cap de llista d’Ara Sant Esteve a les eleccions municipals

Imprimeix

L’exalcalde va guanyar unes primàries obertes a Laura Haba i Albert Urrutia, número dos i tres respectivament a la llista de la formació política.

Joan Galceran, alcalde de Sant Esteve Sesrovires des del 1983 al 2006 i actual portaveu de l’oposició a l’ajuntament baixllobregatí, serà el cap de llista d’Ara Sant Esteve a les pròximes eleccions municipals que s'han de celebrar el mes de maig. Així ho van decidir els votants de les primàries obertes de la formació política. Galceran, que va aconseguir el suport del 27,8%, explica que “torno a presentar-me amb molta il·lusió de treballar pel poble. A més em presento amb un imperatiu moral en un moment de regressió democràtica i de poca transparència en la gestió municipal. És el cas del nostre ajuntament que, des de fa quatre anys, encara és hora que ens ensenyin una sola factura de les despeses. Fins i tot els hi vam demanar a través del Síndic de Greuges i continuem sense resposta.”

En segona posició a les primàries obertes, que es van celebrar el 30 i 31 de març, va quedar Laura Haba, amb un 21,5% de suport. Albert Urrutia (14%), Manuel Calvo (10,8%) i Esther Susagna (6,7%) van ser tercer, quart i cinquena respectivament a les votacions. Precisament Laura Haba i Manuel Calvo formen part actualment del grup municipal Ara Sant Esteve juntament amb Galceran.

Una vegada celebrades les primàries es confeccionarà la llista definitiva en funció dels estatuts del partit i, posteriorment, es presentarà la candidatura a la ciutadania.

Redacció / Foto: Ara Sant Esteve