'Gent de Gavà' convoca el procés de primàries per elegir alcaldable

Imprimeix

Fins al dia 2 d’abril es podran presentar les candidatures i el 8 d’abril hi haurà les votacions.

'Gent de Gavà', la nova plataforma sociopolítica impulsada per persones de moviments socials, activistes de diferents àmbits i ciutadans anònims del municipi baixllobregatí ha posat en marxa un procés per elegir la llista de persones que formaran la seva candidatura a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig.

Candidatures

El procés, que va ser aprovat a l’assemblea del passat dia 27 de març, comença amb una crida a la presentació de persones candidates per a les primàries, entre aquelles que s’han implicat en el procés de configuració de 'Gent de Gavà', fins al dia 2 d’abril. El dia 3 es coneixeran les candidates als cinc primers llocs de la llista, que seran publicades a la pàgina web de la formació. El dimecres 8 d’abril, en assemblea oberta, tota la ciutadania de Gavà podrà votar els candidats que representaran a la formació a les eleccions del maig. També es podrà participar a través de les xarxes socials, mitjançant un procediment que s’anunciarà en uns dies. El mateix dia 8 s’anunciaran els resultats de les primàries obertes, i es preveu que el dimarts 14 es faci l’acte formal de presentació de tota la candidatura.

Gent de Gavà encara les eleccions municipals “amb la perspectiva d’obrir forat a l’Ajuntament, restant als partits tradicionals tan desacreditats davant la ciutadania, a través d’un moviment de formes i continguts radicalment diferents”. Les prioritats en matèria d’ètica, de democràcia participativa, de polítiques socials i ambientals, i d’impuls a l’economia social i cooperativa marcaran diferències respecte de la resta de formacions.

Redacció / Foto: Gent de Gavà