Joan Ramon Casals (CiU) i Xavi Paz (PSC) passen balanç com alcaldes de Molins

Els dos destaquen “el total compliment dels compromisos adquirits fa quatre anys”.

Els que han estat alcaldes de Molins de Rei durant aquests quatre anys, Xavi Paz (2011-2013) i Joan Ramon Casals (2013-2015) van comparèixer ahir davant els mitjans de comunicació per fer un balanç de la feina feta i dels projectes executats. Ambdós han coincidit en fer una lectura “molt positiva”basant-se en “el total grau de compliment dels compromisos adquirits ara fa quatre anys”.

L’alcalde convergent, Joan Ramon Casals, ha volgut posar en valor els resultats obtinguts “tenint en compte que es partia d’una situació molt complicada, amb una crisi econòmica de proporcions inèdites, amb un gran desordre econòmic municipal i amb poca estabilitat política”. Segons Casals el secret de l’èxit ha estat posar sempre els interessos de la vila per sobre el dels respectius partits polítics, cosa que ens ha portat a fer el què espera la gent de nosaltres: que treballem més i que ens barallem menys”. L’actual alcalde també ha volgut destacar que “hem aconseguit assolir l’ambiciós repte que ens vàrem fixar de ser referència en el nostre entorn, i en aspectes tan sensibles com la reducció de l’atur, la gestió eficaç i transparent, els ajuts a les persones que més ho necessiten o que volen impulsar idees productives i les inversions de proximitat que tanta falta feien”.  

Per la seva banda, el socialista Xavi Paz s’ha expressat en la mateixa línia, però posant l’accent en què “tot el què hem fet tenia un únic objectiu: atendre les persones”. Paz ha destacat que “l’expedient que presentem al final de la nostra gestió al capdavant de l’Ajuntament és molt satisfactori, i la clau ha estat el què anomenem bon govern, és a dir, en fer una gestió més eficaç, més àgil, més moderna i més transparent per optimitzar els pocs recursos dels quals hem disposat”. Paz també ha volgut senyalar que “totes les inversions en espais i equipaments recollides en el pacte de govern s’han executat o encarrilat: nova zona esportiva Ricard Ginebreda (en execució), ampliació de la Biblioteca Pau Vila (a punt de començar les obres), trasllat de l’edifici del Museu (a punt de començar), ampliació de la plataforma única del carrer Rafael Casanova (executat), construcció d’una plaça verda al Pati del Palau (executat), i creació de noves zones d’aparcament (en execució).”

Precisament, i un cop acabada la compareixença s’ha fet una visita d’algunes obres que han començat en els darrers dies: el nou institut Lluís de Requesens al barri del Canal, una nova zona per la pràctica de l’skateboard i el workout al Parc del Llobregat i els nous accessos al riu Llobregat des de la riera de Vallvidrera.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix