El socialista Xavi Paz es presenta com a candidat a l’alcaldia de Molins de Rei

Més de 250 persones es van aplegar en un acte que es va celebrar al Parc Pont de la cadena.

El Parc Pont de la Cadena va ser l’escenari de la presentació del candidat socialista, Xavi Paz, a l’alcaldia de Molins de Rei on cal destacar la presència de més de 250 persones. “Hem fet les polítiques necessàries per estar al costat de les persones més necessitades”, va dir Paz al principi de la seva intervenció, recordant les accions dutes a terme durant el mandat en el qual ha estat alcalde durant els dos primers anys i primer tinent durant els altres dos. Com a exemple d’aquestes polítiques, Paz va parlar de les noves beques esportives, educatives i els ajuts als nous autònoms que l’Ajuntament de Molins de Rei ha tirat endavant amb el lideratge dels socialistes. “Aquestes polítiques no s’haurien fet sense els socialistes en el govern municipal” va assegurar Paz, qui es va posicionar com el punt diferencial respecte altres governs municipals. “Hem desencallat alguns temes històrics com l’obertura del carrer Riera Mariona o la reforma dels barris de Muntanya”, va exemplificar el candidat parlant d’alguns compromisos complets.

Futbol i el Parc Pont de la Cadena

“Hem passat de tenir el camp de futbol més precari de la categoria a tenir unes instal·lacions dignes”, va explicar Paz sobre la reforma de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda on “acompanyarem la Noelia Caballero i el Marcos Ruiz de l’halterofília en els primers entrenaments”. Sobre el Pati del Palau, una altra de les obres importants del govern, Paz va afirmar que “el PSC sempre ha defensat la instal·lació d’una plaça verda al centre”. Tant és així que, de fet, Paz ha assegurat que vol reformar el Parc Pont de la Cadena d’una manera similar per convertir-lo en un punt de connexió entre el Centre Vila i el Canal perquè deixi de ser com una frontera, conjuntament amb la reforma del Passeig Pi i Margall.

Nova biblioteca

El candidat socialista també va centrar el debat sobre la nova biblioteca de Molins de Rei, que es començarà a construir en les pròximes setmanes gràcies als socialistes. “El debat no és si serà groga o verda, el debat és que per fi la nova biblioteca de Molins de Rei serà una realitat”, va dir. “Guanyarem Molins gràcies a la vostra confiança perquè per nosaltres el primer és Molins de Rei”, va concloure el candidat.

Suport

La presentació de la candidatura també va servir com a punt de visualització de diferents persones que, sense formar part del partit, donen suport al projecte encapçalat per Xavi Paz. De fet, l’acte va comptar amb l’assistència de diferents representants de les entitats veïnals de Molins de Rei, les AMPA de les escoles i algunes entitats esportives de la Vila, així com representants del nou col·lectiu de suport al candidat socialista, Molins.cat. Lluís Posada, actor de doblatge, va conduir un acte on també van intervenir El president de l’AAVV La Pau-Riera Nova, Àlex Herrero, el tècnic esportiu i integrant de Molins.cat, Eric Pujadas, i la regidora Jessica Revestido.

Aprovada la llista

D’altra banda, l’agrupació local del PSC Molins de Rei va aprovar per unanimitat en assemblea la llista electoral de les pròximes eleccions municipals. Aquesta llista, renovada en bona part i que es presentarà properament, integra persones de diferents sensibilitats.

Redacció / Foto: PSC Molins de Rei

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix