ERC d’Abrera presenta la seva candidatura a la Casa de Cultura

Xavier Serret, cap de llista de la formació republicana, va estar acompanya per María José Orobitg i Marta Puig, segona i tercera a la llista, i pr Anna Simó, vicepresidenta al Parlament de Catalunya.

El passat divendres 20 de març es va presentar a la Casa de Cultura, la candidatura per a les eleccions municipals d’Esquerra Republicana d’Abrera. A l’acte es van presentar els tres primers components de la llista: en Xavier Serret, la María José Orobitg i la Marta Puig. a més de comptar amb la presència de l’Anna Simó, vicepresidenta al Parlament de Catalunya.

El presentador, en Francesc Camacho, antic regidor d’ERC, va obrir l’acte presentant primer a la tercera membre de la llista, Marta Puig. Ella va centrar el seu discurs en la importància “de les dones i la seva inferioritat en l’àmbit laboral”, sense oblidar-se de la importància dels joves del poble i donant suport als col·lectius de gais, transsexuals i lesbianes. Finalitzant la seva intervenció va parlar sobre fomentar la participació dels abrerencs i abrerenques a l’Ajuntament a més d’establir un programa per a donar suport als joves per combatre les situacions familiars conflictives i oferir un servei per atendre als joves en termes com el treball, l’habitatge i l’ocupació.

Posteriorment, María José Orobitg, segona a la candidatura d’Esquerra d’Abrera va prendre la paraula. Orobitg és bibliotecària i forma part de diverses associacions en defensa dels animals, a més d’estar involucrada a l’ANC. La republicana va centrar la seva presentació en la importància de la cultura i de l’educació. Va parlar també sobre “la gran importància de no deixar de banda l’educació i de la necessitat de donar-li suport per obtenir uns bons resultats en el futur: ciutadans formats, lliures, compromesos i feliços”. Tampoc va oblidar-se d’apostar per la conservació de la fauna i la flora del poble com també dels animals de companyia.

Seguidament va intervenir el cap de llista, en Xavier Serret, que es va centrar més en la idea de governança republicana, donant vital importància als punts bàsics en el qual es basarà el programa republicà: “apoderamemt ciutadà, participació, transparència i construcció nacional des del municipalisme”. Va parlar també sobre l’estat dels barris perifèrics i els seus greuges, carregant contra el desemparament que sofreixen aquests actualment. Per acabar la seva intervenció va posar l’èmfasi en remarcar que es tracta d’una candidatura amb gent nova, que mai ha ocupat càrrecs municipals però que tenen molta il·lusió i ganes de treballar per a Abrera.

Finalment va arribar el torn de l’Anna Simó, que va tancar l’acte. La diputada donar el seu suport a la candidatura remarcant la importància del paper que jugaran els regidors i regidores electes d’ERC en els municipis i en la construcció de la nova República Catalana.

Redacció / Foto: ERC Abrera

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix