Juan Pi serà l’alcaldable per la formació “Gavà, si se puede”

Imprimeix

El cap de llista es va imposar a Verònica Borja en les eleccions primàries, mentre que Miguel Herrera i Juan Carlos Bondia van ocupar la tercera i quarta posició respectivament.

La nova formació política local “Gavà, sí se puede” ja té cap de llista per a les pròximes eleccions municipals que s’han de celebrar el mes de maig. Es tracta de Juan Pi. El nou alcaldable va guanyar unes eleccions primàries que es van celebrar el passat cap de setmana. A la llista l’acompanyaran Verónica Borja i Miguel Herrera, com a primer i segon (segons el nombre de vots obtinguts). Juan Carlos Bondia i José Manuel Borrera ocuparan la tercera i quarta posició respectivament. Segons l’alcaldable “després de les primàries a Gavà per a la candidatura municipal seguirem treballant per aconseguir el canvi.”

“Gavà, sí se puede” ja ha anunciat que la llista es provisional, ja que una de les normes “de la formació política és la paritat i, per tant, en els pròxims dies publicarem la llista oficial a les Municipals 2015.”

Redacció / Foto: GSSP