×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

José Francisco Ramírez es presenta com a candidat del PP a l’alcaldia d’Olesa

Imprimeix

Agafa el relleu de Jordi Manfredi com a cap de llista de la formació política.

Ramírez, que pren el relleu de Jordi Manfredi, ha destacat la voluntat de convertir-se en l’eina que faci possible un canvi a Olesa. I és que els populars, asseguren, aspiren a obtenir una majoria de vots que els permeti, segons proposen, la creació de riquesa i llocs de treball, reduir la pressió fiscal, crear un departament de seguiment de la pobresa i introduir canvis al departament de seguretat ciutadana.

El nou cap de llista de la formació, criticava també la gestió de l’actual govern municipal, i prometia realitzar una auditoria si assumeix l’alcaldia. I és que per José Francisco Ramírez, amb el PP "Olesa passarà a ser un poble de 3ª divisió a un de Primera". Per a Ramírez, durant aquests anys des del PP s’ha fet una tasca “constructiva, presentant alternatives a les propostes de l’equip de govern”. El candidat definia també de “pobre i desastrosa” la gestió de l’equip de govern municipal, el que, al seu entendre, “exigeix un canvi de rumb”. José Francisco Ramírez, a l’espera de conèixer tots els detalls del programa electoral, ja ha avançat que aposten per la creació de riquesa i llocs de treball, reduir la pressió fiscal als olesans, la creació d’un departament de seguiment de la pobresa a Olesa, el rebuig a la immigració il·legal, i canvis al departament de seguretat ciutadana. A més va anunciar que pròximament donarà a conèixer el detall del seu programa electoral i la llista amb la que concorrerà a les eleccions municipals del 24 de maig.

L’acte el va iniciar Jordi Manfredi, actual regidor del PP d’Olesa i cap de llista dels populars a les darreres tres eleccions municipals. Per Manfredi, Ramírez és la persona indicada per liderar el canvi que Olesa necessita, ja que porta els darrers dotze anys treballant per Olesa, superant dificultats i millorant els resultats del partit elecció rere elecció. Segons Manfredi, el canvi de candidat permetrà millorar els resultats del partit a Olesa, assolint un màxim històric de vots i disputant l’alcaldia a la resta de candidats. I és que per Manfredi, les qualitats de Jose Francisco Ramírez, “una persona propera, treballadora, propera al ciutadà i compromesa amb els ideals del partit”, fan del fins ara numero dos del partit, el candidat ideal per liderar el projecte del PP d’Olesa, i convertir Olesa “en el referent de la comarca”.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat