×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Naharro: “Joventut, experiència, proximitat i polítiques d’esquerres, els meus eixos"

Imprimeix

El PSC d’Abrera va presentar al seu candidat a l’alcaldia acompanyat de l’alcaldessa Maria Soler, i el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta.

La Casa de Cultura d’Abrera va ser escenari de la presentació de la candidatura de Jesús Naharro, com alcaldable per al PSC. El candidat socialista va estar acompanyat per l’actual alcaldessa del municipi baixllobregatí així com del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta.

Maria Soler, actual alcaldessa d’Abrera va començar la seva intervenció recordant que han estat dues legislatures en les quals “ens hi hem deixat la pell”. Va parlar també del projecte del PSC com un “projecte viu, on tots som part igual, on ho dediquem tot” i també capaç de “donar l’alternativa”, doncs tal com va explicar l’alcaldessa durant els darrers vuit anys: “faig aquest pas personal enrere sabent que Jesús serà un alcalde treballador i honest que serà garantia del futur Abrera”. Una asseveració que va basar en tres característiques amb les quals va definir al candidat, “experiència de govern; criteri i preparació per prendre decisions i joventut, capacitat de treball i honestedat, capacitats tan necessàries avui en dia en un polític.”

“A Abrera ho hem fet molt bé, s’ha fet bona feina, fent créixer el municipi amb qualitat de vida, amb bons serveis i això fa que quan demanen de nou la confiança a la ciutadania ho fem amb una bona base”, amb aquestes paraules el primer secretari del PSC Miquel Iceta, va refermar el suport del partit al candidat Jesús Naharro. Iceta va recordar als presents, que el proper 24 de maig “haurem de decidir si donem confiança a qui ho està fent bé, amb compromís, o llencem una moneda a l’aire.”

“He crescut i viscut sempre a Abrera”, va explicar Naharro ei es va definir com una persona “senzilla, un noi del poble que vol continuar treballant per millorar Abrera per a i al costat de la seva gent”. De cara al futur, Naharro va explicar que s’enceta una nova etapa amb “il·lusió” i que centrarà en els següents eixos: “joventut, com element important en les meves accions; experiència, com a garantia de les meves decisions; Polítiques de proximitat, doncs és important saber què necessita la gent i com aquestes necessitats van evolucionant; i polítiques d’esquerres per estar al costat de la gent i de qui més ho necessita”. En aquest sentit, Naharro va recordar que només té una voluntat: “treballar, treballar i treballar”, va dir tot recordant als presents que “el poble és el govern i per al poble governem”, decidit, tal com va expressar a “mirar cap al futur per poder continuar millorant Abrera.”

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat