La convergent Laia Flotats presenta la seva candidatura a l’alcaldia de Sant Just

“D’aquí a poc més de dos mesos seré la vostra alcaldessa”, va dir la cap de llista de CiU durant un acte on també va participar la consellera d’Educació, Irene Rigau.

L’acte va comptar amb la presència de la consellera d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau, que va acompanyar la candidata de CiU a l’alcaldia de Sant Just Desvern, Laia Flotats. Ambdues van expressar-se en el sentit que el compromís amb el municipi és també un compromís de país. L’acte va tenir lloc a la sala d’actes de l’Ateneu i va comptar a la presència de més de dos-cents cinquanta militants i simpatitzants del partit, que van omplir el recinte.

Irene Rigau va començar la seva intervenció agraint a l’anterior cap de llista, Llorenç Rey, els esforços dedicats en l’exercici de les seves funcions, tot fent esment a la riquesa que persones com ell han representat pel partit. Després va fer una profunda reflexió sobre el projecte de futur Catalunya: “El repte que tenim plantejat no és un caprici, ni per esperit aventurer; és per necessitat”. La consellera d’Educació va recordar que les polítiques que està duent a terme el govern d’Espanya “estan clarament dirigides a renunciar a l’estat plurinacional per re centralitzar l’estat”, en un procés que, segons va dir “comença per la llengua, pels impostos i per sembrar la llavor de la discòrdia. És per això que hem de projectar-nos cap al futur, plantant les llavors a la terra de cada poble”. En aquest punt, Irene Rigau va afirmar que “el compromís de Sant Just és un compromís amb el país” i va recolzar amb fermesa a la cap de llista: “La Laia és una persona humil, que sap escoltar, audaç, que té capacitat per gestionar la incertesa, que triarà un bon equip i que te seny, empenta i entusiasme. Els militants han triat molt bé.”

"L'Ajuntament ha de ser un amic i no un enemic dels ciutadans"

La candidata a l’alcaldia de Sant Just Desvern va obrir la seva exposició explicant perquè volia que la presentés Irene Rigau: “Ha estat imputada per defensar la celebració del 9N i això és una prova més que avantposa els interessos dels ciutadans per sobre dels interessos personals”. Un cop dit això. Laia Flotats va assegurar que “d’aquí a poc més d’un parell de mesos seré la vostra alcaldessa”. El programa de la cap de llista gira entorn a la idea d’aconseguir que “l’Ajuntament de Sant Just Desvern sigui amic dels ciutadans i no un enemic, com ho és ara mateix”. Laia Flotats va defensar que el consistori “ha d’estar al servei de les persones, perquè els recursos són seus. L’Ajuntament ha de ser obert i transparent. Hem de canviar moltes coses, perquè fins ara no s’han gestionat bé els recursos i s’han dut a terme polítiques improvisades. Nosaltres posarem sentit comú i governarem amb eficàcia.”

Redacció / Foto: CiU Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix