Ana Aroca encapçalarà la candidatura de Molins Camina a les municipals

L’alcaldable de la nova formació política local es va imposar en unes primàries obertes celebrades el passat cap de setmana.

Molins Camina, nova formació política formada per Podemos Molins de Rei, Equo i Procés Constituent, ja té alcaldable per a les pròximes eleccions municipals. Es tracta d’Ana Aroca, que va sortir escollida després de la celebració el passat cap de setmana d'unes primàries obertes que es van celebrar a la plaça de la Creu, on van participar més de 120 persones. Aroca va guanyar a l’altra candidatura encapçalada per Raúl Vaos (Equo), i que finalment tindrà Ivan Torres com a número 2 de la llista. Segons Viu Molins de Rei, Aroca va aconseguir un total de 66 vots (55,9%) i Vaos va rebre el suport de 47 persones (39,8%). En declaracions al digital, Aroca explica que “ha estat una victòria ajustada però estic molt contenta. Aquesta igualtat significa que tots dos candidats teníem molts suports per part de la ciutadania i això és positiu.”

Redacció / Foto: Viu Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix