ERC Sant Just Desvern presenta la candidatura per a les eleccions municipals

El cap de llista de la formació republicana tornarà a ser Sergi Seguí, actual regidor de Cultura a l’Ajuntament.

La secció local a Sant Just Desvern d'Esquerra Republicana de Catalunya va presentar, diumenge 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, les persones que formaran la llista electoral per a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig. L'assemblea local oberta d'ERC a Sant Jus, reunida un dia abans, va aprovar la proposta de llista de l'Executiva. Aquesta estarà encapçalada per Sergi Seguí, actual regidor de Cultura de la formació a l'Ajuntament i que ja va ser designat com a cap de llista el 8 de març de 2014. Esquerra es converteix, així, en la primera formació política local en tenir designat l'equip que treballarà per millorar els resultats en les eleccions municipals del pròxim 24 de maig. 

La llista

La confecció de la llista electoral s'ha fet incorporant el màxim nombre de persones, grups i entitats que volen treballar, precisament, per realitzar aquest #nousantjust. La llista està formada per Sergi Seguí, Jordi Porta, Ferran Tost, Montse Molinero, Júlia Viladot, Arnau Cònsul, Jaume Campreciós, Maite Lozano, Astrid Goldstein, Núria Galofré, Miquel Nieto, Helena Verdoy, Carles Hernandez, Teresa Castellví, Xavier Amadó, Enric Viladot i Palmira Badell.

El cap de llista Sergi Seguí va declarar que "ha arribat el moment de protagonitzar el canvi i impulsar un nou Sant Just. Ha arribat el moment de mirar cara a cara a la resta de formacions polítiques del municipi. Tenim el millor equip i el millor programa."

L'acte de presentació, on s'hi van aplegar un centenar de persones, va celebrar el Dia Internacional de les Dones amb una lectura poètica i va comptar amb la presència del Secretari d'Entorn del partit i alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega. També hi va haver un sentit record i homenatge a Joan Guasch, militant històric d'ERC i membre de la "Lleva del biberó" i que ens va deixar a principis d'any.

El perfil

Sergi Seguí Esteve (Barcelona, 18 de maig de 1981), és Llicenciat en Humanitats i amb el títol de postgrau en Gestió Cultural per la UOC, fa nou anys que treballa al Departament de Cultura de la Generalitat, els darrers set com a responsable de Comunicació de la Institució de les Lletres Catalanes. Ha estat professor del curs "Eines d'internet per la difusió del Patrimoni, la Literatura i les Arts" i ha participat en diferents cursos i jornades sobre política i equipaments culturals. Actualment és Secretari de la Sectorial de Cultura d'Esquerra Republicana. Cap de llista a les eleccions municipals del 2011, durant el darrer mandat ha estat Regidor de Cultura i Patrimoni de Sant Just Desvern.

Redacció / Foto: ERC Sant Just

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix