Moret: “La meva prioritat i la del meu equip han estat i seran les persones”

Imprimeix

L’alcaldessa de Sant Boi i candidata a la reelecció va celebrar l’acte de presentació de la seva candidatura a Can Massallera davant d’un nombrós públic.

Lluïsa Moret, actual alcaldessa de Sant Boi de Llobregat va presentar divendres passat a Can Massallera la seva candidatura i les seves propostes d'actuació davant els i les ciutadanes de Sant Boi de Llobregat que van omplir el recinte.

La candidata a la reelecció va començar dient que “per a mi, pel meu equip, la primera i màxima prioritat han estat i són les persones” i va afegir que “pel futur dels infants i joves de Sant Boi haurà valgut la pena deixar-se la pell pel que creu i estimes”. Moret també va explicar que “no he vingut avui a fer partit, sinó a prendre partit. Us demano que prenguem partit junts per i per a Sant Boi. Jo no vinc a presentar el meu projecte per la ciutat, vinc a proposar-vos que el construïm junts”. Durant la seva intervenció va haver-hi moment per l’emotivitat: “Em sento orgullosa de pertànyer a una ciutat amb un teixit social, amb entitat i persones com vosaltres. No vull l’alcaldia per a mi, sinó per a vosaltres. No és la meva alcaldia, l’alcaldia és vostra”.

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat