Alberto Delgado: “Els pressupostos del 2015 de Viladecans s'incorporen cacicades de caràcter bolivarià”

Imprimeix

El portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC) denuncia que l’Ajuntament haurà de pagar 534.000 euros, segons una sentència judicial, als afectats dels locals expropiats en la remodelació de la plaça de la Constitució.

El portaveu de Plataforma per Catalunya a l'Ajuntament de Viladecans, Alberto Delgado, ha manifestat en un comunicat de premsa al web de la seva formació política que als “habituals endolls i hipocresia del govern municipal a l'hora d'elaborar els pressupostos, aquest any s'incorporen cacicades de caire bolivarià.”

Delgado lamenta que se segueixin mantenint tretze càrrecs de confiança que costaran als ciutadans prop d'un milió d'euros anuals, i que serviran per mantenir a gent en l'òrbita del PSC i d'ICV. D'altra banda rebutja la política de continuar enviant fons a projectes que es desenvolupen en tercers països mentre molts veïns de Viladecans travessen situacions precàries o d'extrema necessitat, i són fins i tot desnonats. En aquest sentit el portaveu ha recalcat que “no té sentit enviar diners a l'estranger quan els nostres conciutadans necessiten mitjans per sobreviure i tenir una vida digna.”

Igualment ha explicat que la remodelació de la plaça de la Constitució va comportar l'expropiació de locals amb una indemnització que el jutge ha determinat insuficient, amb el que hi haurà un segon pagament que tindrà un cost de 534.000 euros per als ciutadans. Delgado ha mostrat, a més, la seva oposició al fet que una part dels terrenys expropiats es venguin a una gran superfície o una empresa privada.

Redacció / Foto: Arxiu