Pedro Ardoy, candidat del PSC per l’alcaldia de La Palma de Cervelló

Imprimeix

Actualment el grup socialista no disposa de representació a l’ajuntament baixllobregatí.

L’agrupació socialista de La Palma enceta un nou canvi de rumb amb l’elecció d’Ardoy com a candidat. Actualment el grup socialista no disposa de representació a l’ajuntament, fruit dels resultats de les anteriors eleccions municipals. Una situació tal com va expressar Ardoy “volem canviar, perquè els valors de justícia social, igualtat i solidaritat que ens representen i defineixen als i les socialistes han d’estar presents també en el lloc on es prenen les decisions que afecten el dia a dia dels ciutadans i ciutadanes de la Palma.”

Ardoy va agrair durant l’acte de la seva presentació el suport i confiança als presents tot assegurant que “com podeu imaginar, és per a mi, una gran satisfacció i motiu d’orgull, a l’hora que una gran responsabilitat, liderar la candidatura socialista. Un repte que accepto i afronto amb molta il·lusió, doncs la meva voluntat és treballar per millorar la qualitat de vida dels i les ciutadanes de La Palma.”

El Perfil

Ardoy, arquitecte tècnic de professió, ja va formar part del govern com a regidor del 1999 al 2001, amb les responsabilitats de Primer Tinent d’Alcalde i regidor d’urbanisme, obres i medi ambient. Molt relacionat durant més de 20 anys amb el sindicalisme, actualment és el Secretari de l’Associació catalana Nabiu, que treballa amb les persones amb funcionament intel·ligent límit.

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat