Pedro Ardoy, candidat del PSC per l’alcaldia de La Palma de Cervelló

Actualment el grup socialista no disposa de representació a l’ajuntament baixllobregatí.

L’agrupació socialista de La Palma enceta un nou canvi de rumb amb l’elecció d’Ardoy com a candidat. Actualment el grup socialista no disposa de representació a l’ajuntament, fruit dels resultats de les anteriors eleccions municipals. Una situació tal com va expressar Ardoy “volem canviar, perquè els valors de justícia social, igualtat i solidaritat que ens representen i defineixen als i les socialistes han d’estar presents també en el lloc on es prenen les decisions que afecten el dia a dia dels ciutadans i ciutadanes de la Palma.”

Ardoy va agrair durant l’acte de la seva presentació el suport i confiança als presents tot assegurant que “com podeu imaginar, és per a mi, una gran satisfacció i motiu d’orgull, a l’hora que una gran responsabilitat, liderar la candidatura socialista. Un repte que accepto i afronto amb molta il·lusió, doncs la meva voluntat és treballar per millorar la qualitat de vida dels i les ciutadanes de La Palma.”

El Perfil

Ardoy, arquitecte tècnic de professió, ja va formar part del govern com a regidor del 1999 al 2001, amb les responsabilitats de Primer Tinent d’Alcalde i regidor d’urbanisme, obres i medi ambient. Molt relacionat durant més de 20 anys amb el sindicalisme, actualment és el Secretari de l’Associació catalana Nabiu, que treballa amb les persones amb funcionament intel·ligent límit.

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix