Vicky Castellanos: "Vull millorar Castellví de Rosanes"

Imprimeix

La cap de llista de Junts per Castellví va presentar la seva candidatura a l'alcaldia en un acte que va rebre el suport de l'actual alcalde, Lluís Tomàs, que va qualificar-la com "la millor opció possible per al futur de Castellví".

Junts per Castellví va presentar a la seva candidata a l'alcaldia del petit municipi baixllobregatí, Vicky Castellanos. Aquesta és la primera de les dues presentacions que té pensades fer la candidata, la segona tindrà lloc avui divendres, a les 19 hores, al Centre Cívic Can Sunyer.
Després, la candidata iniciarà una sèrie de reunions i visites als diferents col·lectius del municipi per tal de poder explicar-los el seu projecte i compartir idees "per millorar Castellví de Rosanes", tal com va dir Castellanos.

Amb la sala del Casal d'Avis plena Castellanos va assegurar que els tres pilars del seu projecte són l’honestedat, la humilitat i el coratge. "L’honestedat de treballar per a tots els veïns i totes les veïnes de Castellví, amb coherència i aplicant els valors de la justícia social, i la igualtat", va dir la candidata. Castellanos va assegurar també que l'acompanyarà en la seva feina com a candidata i com a futura alcaldessa si és escollida, la humilitat "de saber que tot és millorable". En aquest sentit, va valorar molt positivament la seva tasca en les darreres legislatures, "en especial el contacte que ha pogut fer amb els ciutadans i ciutadanes, ajudant-los en les seves preocupacions del dia a dia", i va assegurar que "queda molt per fer, hi ha moltes coses que volem millorar i la meva intenció és treballar amb totes les meves forces per aconseguir-ho". Una tasca que farà amb el que va qualificar com el seu tercer pilar "coratge", doncs tal com va argumentar la candidata, ho necessitarà per afrontar "els obstacles que puguis sorgir i superar-los". Per últim, Castellanos va assegurar que en aquesta tasca l'acompanyaran "un grup de persones preparades, amb il·lusió i moltes ganes de treballar pel que realment importa: els i les veïnes de Castellví."

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat