CiU Sant Just Desvern nomena Laia Flotats com a candidata a les eleccions municipals

L’elecció s’ha realitzat després de la renúncia de Montserrat Nebrera per motius personals.

El comitè local de Convergència i Unió (CiU) de Sant Just Desvern ha anomenat Laia Flotats com a nova candidata a les eleccions municipals, que serà pròximament elevada a l’Assemblea Local Extraordinària, que se celebrarà dimecres 25 de febrer a les 20.15 hores, per a la seva ratificació entre els seus militants. L’elecció s’ha realitzat després que Montserrat Nebrera comuniqués al comitè local la seva renúncia a encapçalar la candidatura per motius estrictament personals.

El perfil

Flotats, que és actualment Secretària General de l’Agrupació Local de Sant Just Desvern, es va afiliar a la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) d'aquest municipi baixllobregatí l’any 1996. Ha format part dels darrers Comitès Executius Locals del municipi, és diplomada en empresarials per la Universitat de Barcelona i Gerent de l’empresa familiar. Va començar a militar a Convergència Democràtica de Catalunya el 1996.


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix