Antonio Poveda torna a optar a l’alcaldia de Sant Joan Despí

El socialista va ser escollit amb el 100% dels vots de l'assemblea i amb els avals del 80% de la militància recollits al procés de primàries.

L’assemblea local del PSC de Sant Joan Despí va escollir per unanimitat a Antonio Poveda com a candidat dels socialistes a l’alcaldia de Sant Joan Despí. A més, el cap de llista va aconseguir el suport mitjançant els avals del 80% de la militància durant el procés de primàries que es van celebrar al llarg de les darreres setmanes.

L'alcalde va recordar que el PSC ha estat el responsable de la transformació de Sant Joan Despí amb el consens de tots els ciutadans i ciutadanes, durant aquests anys de democràcia, convertint-la en una ciutat "acollidora, educadora, que estima l'esport, la cultura, la sostenibilitat i la qualitat de vida". Segons Poveda, aquest canvi "ha estat protagonitzat pels milers de ciutadans i ciutadanes. La política no és una finalitat en si mateixa sinó que serveix per traduir les idees en accions”. En aquest sentit, l'alcalde va fer un balanç de la gestió feta pel govern socialista a la ciutat assegurant que "no hi ha prou amb prometre sinó que cal complir els teus compromisos, i el meu compromís amb aquesta ciutat és el dia a dia."

Prioritats

La cohesió social, per poder viure amb dignitat; els plans d'ocupació fer fomentar el treball i l'educació com a eina per a aconseguir la igualtat d'oportunitats; el manteniment de la ciutat i dels seus serveis, amb la cura de l'espai públic, la seguretat el civisme o continuar amb la transformació de Sant Joan Despí, amb la millora dels polígons industrials i de la mobilitat; són algunes de les prioritats que el candidat ha destacat com a objectius per a continuar treballant a la ciutat. "El nostre és un projecte que no deixa d'avançar, la nostra millor carta de presentació és el treball fet i la nostra il·lusió pel futur" va dir el candidat que es va declarar només "un veí més de la ciutat" i va afegir que "el meu compromís el treball, l’honestedat, el rigor, la transparència i l'eficiència en la gestió pública, de l’única manera que en sé, amb màxima dedicació i al vostre costat, al servei dels ciutadans i les ciutadanes."

Antonio Poveda va finalitzar la seva intervenció demanant la confiança i el suport dels ciutadans i ciutadanes, "per a continuar treballant per una ciutat més justa, més humana, amb qualitat de vida, i on es pugui viure dignament i tranquil·lament. Perquè us necessito al meu costat per aconseguir un Sant Joan Despí per a tots i totes."

 

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix