El convergent Albert Comellas presenta la seva candidatura a l’alcaldia d’Esplugues

Imprimeix

A l’acte va participar l’eurodiputat, Ramon Tremosa, que va destacar el paper de les administracions locals a Catalunya, mentre que el candidat es va comprometre a transformar la ciutat amb “polítiques intel·ligents”.

El candidat de la federació de Convergència i Unió a l’alcaldia d’Esplugues de Llobregat, Albert Comellas, es va presentar ahir de la mà de l’eurodiputat Ramon Tremosa i del president de l’Agrupació Local, Santi Siquier. Tots tres van coincidir en la necessitat d’introduir un canvi en les polítiques municipals, en sintonia amb el Govern de la Generalitat, i van apostar pel desenvolupament d’accions decidides i intel·ligents, pensant amb els ciutadans i comptant amb les seves opinions.

La presentació va anar a càrrec de Ramon Tremosa, qui no va dubtar a dir que “Catalunya es troba entre els cinc primers països d’Europa amb capacitat per aconseguir inversions externes i per fer-ho necessita del món local”. L’eurodiputat va afegir que ”aquestes eleccions municipals són molt importants i s’han d’encarar amb capacitat de treball i amb il·lusió, fent un treball porta a porta i engrescant els ciutadans a participar-hi”.

El candidat Albert Comelles va centrar la seva intervenció en la idea de guanyar les eleccions municipals del pròxim 24 de maig “per tal de transformar Esplugues en una ciutat més humana i millor”. L’alcaldable de CiU també va explicar que “a Esplugues es pot fer molt més del que s’ha fet fins ara”, tot recordant que “els ciutadans tenen necessitats i volen respostes”. El seu compromís consisteix que “si governa CiU, Esplugues tindrà un Ajuntament que farà polítiques intel·ligents on es tindrà molt en compte el que necessita la gent, perquè sense escoltar els ciutadans no es poden fer les coses bé.”

D’altra banda el regidor i portaveu del Grup Municipal de CiU en l’actual consistori baixllobregatí, Albert Comellas va dir que compta “amb persones d’un alt nivell de formació”, que governarà “per tots els barris de la ciutat”, que l’objectiu principal és “donar un bon servei públic.”

L’acte es va celebrar dimarts nit i va tenir lloc al Teatre l’Avenç i va comptar amb la presència del President de Barcelona-Comarques de CDC, Ferran Falcó, el president comarcal del Baix Llobregat, Josep Maria Llop, i diversos alcaldes i candidats de poblacions properes. La sala era plena, amb prop de dues-centes persones que van donar el seu suport al candidat.

Redacció / Foto: CiU Baix Llobregat