Pilar Díaz repeteix com candidata a l’alcaldia d’Esplugues de Llobregat

Imprimeix

La cap de llista per al PSC a les pròximes eleccions municipals va aconseguir el 76% dels avals dels militants en el procés de primàries.

Després de recollir més del 76% dels avals dels militants en el procés de primàries, l’assemblea local, amb el 100% dels vots favorables, ha designat a l’actual alcaldessa com a candidata a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig. Finalitza així el procés de primàries que el PSC va posar en marxa, per tal d’escollir la seva candidata d’una manera transparent, obert i amb la participació de tots i totes les militants.

Pilar Díaz, actual alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, va agrair a la militància el seu suport i la seva confiança i va refermar la seva voluntat de “continuar treballant amb fermesa per una Esplugues més justa, solidària i amb oportunitats per a tots i totes”. Díaz va assegurar durant la seva intervenció en l’acte de proclamació que prendrà, tal com sempre ha fet, com valors de la seva acció política “la proximitat, l’honestedat, l’eficàcia i la bona gestió dels recursos municipals, que són de tots i totes”. En aquest sentit, Díaz va destacar com una de les prioritats del seu treball la justícia social:“sempre ho hem fet, però ara, amb més contundència que mai hem de continuar presentant batalla a les injustícies ocasionades pels poderosos i per les polítiques dels governs de PP i CiU que, amb l’excusa de la crisi, estan desmuntant l’Estat el Benestar, en el que per cert, mai no han cregut.”

També va dir que "a Esplugues, el govern del PSC a l’ajuntament, ha demostrat que, tot i la crisi, quan hi ha voluntat política es troben els recursos necessaris per a dedicar-se al que realment importa: el benestar i la dignitat de les persones”. Per últim, la candidata va ser contundent en afirmar que el compromís del PSC i de Pilar Díaz, amb la ciutadania d’Esplugues serà “donar solucions als problemes reals: el treball, l’escola i l’educació, l’habitatge, els nostres carrers, la mobilitat, un entorn net i saludable, l’esport o l’atenció a la gent gran, entre d’altres”i va acabar recordant als presents que “amb vosaltres, amb el vostre suport, continuarem treballant pel que realment importa.”

Redacció / Foto: PSC