×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Pilar Puimedon serà la cap de llista del Bloc Olesà

Imprimeix

L’actual alcalde del municipi del Baix Llobregat Nord, Salvador Prat, no repetirà a la llista de la formació política.

El Bloc Olesà ha fet públic que l’actual regidora de Joventut, Ensenyament, Cultura i Festes serà la seva cap de llista a les pròximes eleccions del pròxim 24 de maig. Puimedon ha estat l'única que va presentar candidatura per ser l’alcaldable del partit a les municipals i, per tant, el passat dissabte no es va haver de realitzar una votació sinó que directament en l’acte previst Pilar Puimedon va ser presentada com alcaldable pel partit.

El regidor de comunicació i portaveu municipal, Jordi Martínez, va ser l’encarregat de presentar l’acte i detallar els tres punts bàsics que han marcat el govern en l’actual legislatura. En l’última intervenció com a líder del partit, l’actual alcalde d’Olesa, Salvador Prat, va reconèixer que han comès errors però que l’actuació s’ha centrat en aconseguir que “Olesa es conegui i sigui vista amb millors ulls”. Prat va ser l’encarregat d’anunciar a Pilar Puimedon com nova cap de llista tot i que sempre destacant que “el Bloc és un equip i no la feina d’un sol home.”

En el seu primer discurs com a alcaldable, Pilar Puimedon va agrair els quatre actuals regidors que no aniran a les pròximes llistes (Salvador Prat, Pere Planas, Pere Oleart i Montserrat Esparbé) així com ha fet especial menció a Joan Segado per l’esforç que suposa repetir un any més a la llista per ser regidor. També va aprofitar per dir que “la llista del Bloc serà la millor perquè serà l'única que buscarà treballar per una Olesa millor.”

Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat