Sánchez-Camacho: “En les eleccions a Catalunya ens juguem el futur d’Espanya”

Imprimeix

La presidenta del Partit Popular Català va participar en un acte a Castelldefels amb l’actual alcalde Manuel Reyes.

La presidenta del Partit Popular Català (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, va assegurar ahir en un acte al Centre Cívic Frederic Mompou de Castelldefels que "els bons governs són els que resolen problemes, els que treballen per crear llocs de treball; els mals governs, els que fracassen, són els que avancen eleccions". Així mateix, va afegir que "quan Susanna Díaz avança les eleccions ho fa pensant en ella i en el PSOE, com Artur Mas, que avança les eleccions pensant en si mateix i en el seu projecte independentista, no en els catalans."

Bona gestió

Sánchez-Camacho també va afirmar que "Partit Popular és sinònim de bona gestió, l'única alternativa per generar estabilitat, confiança, crear llocs de treball i garantir l'estat de benestar". Segons la presidenta del PPC, "anem en la bona adreça: les previsions de creixement se situen en un 2,5%, el consum s'incrementa i s'han creat 400.000 llocs de treball, amb la previsió de crear 600.000 més durant aquest any". "Demano al conjunt dels espanyols que reflexionin, perquè aquestes bones previsions no es poden posar en risc amb els populismes de Podem en el conjunt d'Espanya o dels independentistes a Catalunya", va afegir.

Contra el nacionalisme

D'altra banda, durant la seva intervenció, Sánchez-Camacho va considerar que "en les pròximes eleccions a Catalunya ens juguem el futur d'Espanya, perquè Artur Mas i Oriol Junqueras ens volen separar-nos d'Espanya i crear una Catalunya independent de la qual només sabem que ens apujaran encara més els impostos". La presidenta del PPC va criticar la gestió d'Artur Mes al capdavant de la Generalitat argumentant que "s'ha gastat 15 milions d'euros en la celebració del Tricentenari i la farsa del 9N, i ara pretenen aprovar uns pressupostos en els quals destinen 80 milions d'euros a crear una seguretat social pròpia, una Hisenda pròpia, 50 noves ambaixades i un banc públic català per al seu estat fictici". "Que deixin de gastar-se els diners de tots els catalans en estructures que ningú necessita i pagui les beques menjador, les residències i els recursos socials que sí necessiten els catalans", va manifestar.

Suport a l’alcalde

Sánchez-Camacho va fer aquestes declaracions durant un acte al costat de l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, que va dir que "és sinònim de bona gestió, de bon govern i de compliment, perquè ha complert abaixant impostos i millorant els serveis públics i aconseguint la reforma del Passeig Marítim". Així mateix, va afegir que "el Govern del Partit Popular no només compleix amb el Passeig Marítim, sinó que ajuda al municipi amb el pla de proveïdors perquè les factures es paguin quan toca: més de 6 milions d'euros per pagar 1.300 factures."

Finalment, Sánchez-Camacho va destacar que "Castelldefels no pot tornar a tenir un ajuntament resignat i sense ambicions com era l'ajuntament socialista, ni un al que només li interessi l’estelada i la independència, com seria un ajuntament convergent". "Castelldefels necessita un ajuntament que funcioni, que baixi els impostos, que millori els serveis públics i resolgui els seus problemes, i això només ho garanteix el Partit Popular", va concloure. 

Redacció / Foto: PP Catalunya