Luïsa Moret, candidata socialista a l’alcaldia de Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

Ha estat escollida després d'un procés de primàries en què ha aconseguit més del 60% dels avals del total de la militància.

Lluïsa Moret es presentarà a la reelecció com alcaldessa de Sant Bi de Llobregat. L'assemblea socialista l’ha ratificat amb gairebé el 100% dels vots. Moret va recordar, en un acte amb els seus simpatitzants, que ha pogut dialogar durant aquests darrers mesos per conformar el seu projecte per aspirar a l'alcaldia de Sant Boi: "Hem tingut la possibilitat de contactar amb vosaltres, de compartir el que penseu, el que voleu, de parlar de com podem fer avançar aquest projecte, i de com ho farem junts".

En aquest sentit, Moret va insistir en el fet de considerar la seva candidatura com un projecte col·lectiu dels i les militants del PSC a Sant Boi de Llobregat: "Ho he dit moltes vegades i ho repeteixo: això no és un projecte individual. Jo no vull estar sola a l'alcaldia. Això és un projecte de totes i tots, i a partir d'ara treballarem molt, jo la primera.”

Moret, d’altra banda, va assumir el repte de presentar-se per revalidar la seva alcaldia a les eleccions del pròxim mes de maig i basarà el seu programa en quatre eixos bàsics: en primer lloc "les meves conviccions socialistes" ha explicat, i els valors que impliquen d'igualtat, solidaritat o justícia social. Com a segon punt Moret ha marcat el seu "compromís amb el projecte socialista que han liderat tants companys i companyes que m'han precedit a l'alcaldia de Sant Boi". En aquest punt, va voler agrair i reconèixer la tasca del l'exalcalde Jaume Bosch, així com la dels regidors i regidores amb què va formar equip, tots ells presents a l'assemblea. Convicció, compromís i, en tercer lloc, "la responsabilitat de continuar treballant per pal·liar les necessitats de tants veïns i veïnes que ho estan passant malament", va dir. Una responsabilitat, portar a terme un projecte que ha definit com "d'esquerres i progressista". Per últim, l'actual alcaldessa i candidata socialista ha volgut destacar que la seva campanya es basarà en el "respecte" que mereix la militància socialista de Sant Boi i tota la ciutadania.

Lluïsa Moret va finalitzar la seva intervenció recordant als assistents que "l'única cosa que desitjo és estar a l'altura, ser digna del suport que avui em doneu aquí. Em deixaré la pell en aquest projecte, i per això us dic que necessito el vostre suport des d'avui fins al 24 de maig" per seguir tenint a Sant Boi i al seu Ajuntament un projecte socialista, progressista, catalanista i d'esquerres.

Redacció / Foto: Arxiu