Neix a El Papiol un nou partit polític d’esquerres

Salvador Auberni ha estat escollit com a cap de llista de SUMEM per El Papiol, que aglutina a PSC, ICV i persones independents progressistes i d'esquerres,i que es presentarà a les pròximes eleccions municipals.

Segons el cap de llista de SUMEM per El Papiol, Salvador Auberni, la nova formació política "neix amb la voluntat de sumar a totes aquelles persones progressistes i d'esquerres que volen treballar per millorar el nostre municipi". D’altra banda, va convidar a "començar, entre tots i totes, aquesta nova etapa, amb SUMEM per EL Papiol". Pel candidat les dues línies bàsiques per Sumem seran "la participació ciutadana, el diàleg constant amb la ciutadania per treballar en el projecte de El Papiol; i sobretot, centrar l'acció política en l'atenció a les persones."

De moment, la formació aglutina a representants dels partits de PSC i ICV al municipi, així com diverses persones independents, progressistes i d'esquerres, que s'han volgut sumar al projecte. A tots i totes, els uneix "la voluntat de treballar per El Papiol" tal com va explicar Auberni en la seva presentació.

Amb l'elecció del candidat comença per a SUMEM per El Papiol un procés participatiu en el qual es dialogarà amb entitats, associacions i persones individuals per iniciar el redactat del programa electoral per a les municipals de maig 2015.

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix