C’s de Sant Vicenç dels Horts es presenta davant la ciutadania

El diputat al Parlament, Carlos Carrizosa, i els responsables del grup local, van atendre a militants i simpatitzants en la 31ª Mostra Comercial i Agrícola.

Coincidint amb la 31ª Mostra Comercial i Agrícola de Sant Vicenç dels Horts es va presentar el nou grup local de Ciutadans (C’s). El diputat en el Parlament de la formació política, Carlos Carrizosa, va acompanyar als responsables en la carpa informativa que van instal·lar en el recinte firal.

Durant el recorregut pels diferents stands i punts de la mostra, Carlos Carrizosa i els membres de C's Sant Vicenç dels Horts van poder parlar amb tots els veïns que sol·licitaven informació alhora que reclamaven solucions per a diferents problemes que plantejaven.

Carlos Carrizosa va comentar que "Veient la rebuda per part dels veïns la constitució del grup local en Sant Vicenç és un aler d'aire fresc per a la ciutadania d'aquest municipi que espera amb la nostra presència aquí que el canvi polític sigui una realitat en el municipi". A més, Carrizosa va afegir  "els partits tradicionals han abandonat amb les seves formes de fer política al votant de classe mitjana no nacionalista i aquest vot deixa d'estar orfe a Sant Vicenç amb l'arribada de Ciutadans."

D’altra banda, Carlos Gómez, coordinador i portaveu del grup local, va comentar que "des que vam fer pública la creació del grup local han estat innombrables les mostres de suport per part d'entitats, coneguts, veïns......". També va assegurar que s’ha format “un interessant grup de treball, molt motivat i amb moltes ganes de canviar coses en Sant Vicenç disposat a escoltar les demandes dels nostres veïns i a treballar per i per a ells".Gómez va concloure dient que "en breus dates donarem a conèixer el nostre candidat a l'alcaldia i qui li acompanyaran en els primers llocs de la candidatura."

Redacció / Foto: C’s Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix