L’oposició acusa l’alcalde de Molins de Rei de “mentir” i “difamar”

La CUP, IxMdR i ExMdR fan un comunicat on demanen “respecte” per als seus plantejaments polítics.

En un comunicat conjunt, els grups de l’oposicó (CUP, IxMdR i ExMdR) acusen a l’actual alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, de realitzar “afirmacions inexactes i amb falsedat” adreçades a la ciutadania respecte a l’actuació dels tres grups polítics locals.

No vam votar a favor de la pujada de l'IBI (Impost de Béns Immobles), vam votar en contra de la proposta feta per l'equip de govern. Expressem per tant la nostra incredulitat per les paraules posteriors de l'alcalde, acusant-nos de voler apujar l'IBI un 6%, ja que era tot just aquesta la proposta que se'ns havia fet arribar per part de l'equip de govern i a partir de la qual havíem fomentat els nostres posicionaments”, segons explica el comunicat.

D’altra banda, els tres grups sotasignants expliquen que “no anem en contra dels interessos de la vila. Discrepem en el model de vila amb l'actual equip de govern (cadascú des de la nostra perspectiva) i defensem les propostes que considerem oportunes per millorar la vila. Considerem que fiscalitzar l'acció de govern, proposar alternatives i posicionar-nos en un sentit o en un altre en cada votació no té res a veure amb estar a favor o en contra de la vila, una dicotomia que despulla les mancances democràtiques de qui la planteja.”

D’altra banda, davant l'acusació que «volem aturar projectes» (Molí-Biblioteca, per exemple) les tres formacions polítiques expliquen que en diverses reunions “hem expressat dubtes i hem aportat altres propostes i altres maneres de tirar endavant aquests projectes. La recerca de consens, impulsada en bona mesura des dels grups de l'oposició, de vegades no fructifica perquè els plantejaments polítics són diferents o fins i tot oposats. En aquest sentit, cap proposta de participació ciutadana ha estat acceptada durant aquest mandat, fet que dificulta enormement l’entesa.”

I per últim manifesten la seva “estupefacció per la constant «rentada de mans» per part del grup municipal de CiU, que no assumeix la seva co-responsabilitat de l'acció de govern feta en les tres legislatures anteriors a l'actual.”

Per tots aquests motius, els grups municipals d'ExMdR, IxMdR i la CUP demanem respecte per les seves decisions, actuacions i propostes i reclamem en el comunicat que l'alcalde i altres membres de l'equip de govern deixin de difamar sobre els plantejaments polítics que ofereixen cadascuna de les tres forces polítiques.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix